D dellunaxxi Femtopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Aralık 2021 #1 Steam'den Propnight indirdim. Failed to initialize the Game Launcher hatası verdi. Birkaç şey denedim ama bir türlü açamadım oyunu. Ne yapmam gerekiyor? Bilen varsa yazarsa çok sevinirim.
Steam'den Propnight indirdim. Failed to initialize the Game Launcher hatası verdi. Birkaç şey denedim ama bir türlü açamadım oyunu. Ne yapmam gerekiyor? Bilen varsa yazarsa çok sevinirim.
Kenan Sabri Çilli Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 237 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #2 Akıllara gelen tek çözüm sizin de takdir edeceğiniz üzere oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak olacaktır. Artı 0 Eksi
Akıllara gelen tek çözüm sizin de takdir edeceğiniz üzere oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamak olacaktır.
K KUZURİ Yoctopat Katılım 14 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2021 #3 Aynı hatayı ben de alıyorum ve 1 haftayı geçti. Güncelleme geliyor, sürekli indiriyorum ama bu hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
Aynı hatayı ben de alıyorum ve 1 haftayı geçti. Güncelleme geliyor, sürekli indiriyorum ama bu hatayı veriyor.
macelian Centipat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2021 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyurun arkadaşlar sizin için çözümün videosunu çektim. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyurun arkadaşlar sizin için çözümün videosunu çektim.
N Nekohloe Yoctopat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Nisan 2023 #5 macelian dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyurun arkadaşlar sizin için çözümün videosunu çektim. Genişletmek için tıkla... Yeni propnight indirdim sürekli driver hatası veriyor onun içinde çekebilir misin lütfen. Artı 0 Eksi
macelian dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et buyurun arkadaşlar sizin için çözümün videosunu çektim. Genişletmek için tıkla... Yeni propnight indirdim sürekli driver hatası veriyor onun içinde çekebilir misin lütfen.