Ansur Megapat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 780 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2020 #11 Bu ürünü öneririm. Blackstar ID:Core 10 V2 Dijital Kombo Elektro Gitar Amfi | doremusic Kendim kullanmaktayım ve gayet memnunum.
Bu ürünü öneririm. Blackstar ID:Core 10 V2 Dijital Kombo Elektro Gitar Amfi | doremusic Kendim kullanmaktayım ve gayet memnunum.
EmreTRk Decapat Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 259 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2020 #12 Ansur dedi: Bu ürünü öneririm. Blackstar ID:Core 10 V2 Dijital Kombo Elektro Gitar Amfi | doremusic Kendim kullanmaktayım ve gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Normal aux girişli kulaklık ile kullanılıyorumu ?
Ansur dedi: Bu ürünü öneririm. Blackstar ID:Core 10 V2 Dijital Kombo Elektro Gitar Amfi | doremusic Kendim kullanmaktayım ve gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Normal aux girişli kulaklık ile kullanılıyorumu ?
Ansur Megapat Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 780 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2020 #13 EmreTRk dedi: Normal aux girişli kulaklık ile kullanılıyorumu ? Genişletmek için tıkla... Evet aux girişi mevcut, ve kulaklık takabiliyorsun. Zaten normal olarak sesini 4/10 olarak açabiliyorsun , 6/10 yapınca komşular rahatsız olabiliyor.
EmreTRk dedi: Normal aux girişli kulaklık ile kullanılıyorumu ? Genişletmek için tıkla... Evet aux girişi mevcut, ve kulaklık takabiliyorsun. Zaten normal olarak sesini 4/10 olarak açabiliyorsun , 6/10 yapınca komşular rahatsız olabiliyor.