Protein Ocean üzerinden paket alınır mı?

Efeff

Picopat
Daha fazla  
Yaş 17 50 kilo zargana bir şeyim kısayım da 167 falan. Sporda ilk 2 ay full body yaptım, şu an programımda var. Ara verip bırakmıştım 5 aydan sonra bir daha başladım. Protein tozuyla başlamak istiyorum, araştırmaları yaparım. Ne önerirsiniz, ne alayım? Hangi marka? Bu iyi midir?

Bütçe yani 1.5k üzerine cıkmak istemem. Bir de spordan önce nasıl kullanacağımı söylerseniz kullananan arkadaslarımda var iyice öğrenirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
proteın tozundan beklentın ne.,bence gıt pılav makarna ne bulursan ye bıraz yaglan man lazım aa yaza gırıyoruz bıraz vucud yapım dersen de oyle 2 3 ayda doğal yoldan birşey bekleme yasında daha genç.

protein ocena iyidir, ancak şu anda birşey e para harcamana gerek yok , önc edüzenli idman yapmayı kafana koyman ve bir süre yapman gerek, paran boşa gitmesin

yazı geçtim hardline hıq felan baktımda yani bu uygun ve paket halinde almalımıyım iş görürmü şüpheliyim cükü hızlı gelişmek istiyorum 2 ay full body gecmisi de var suan pek kas kalmasada olaya hakim olduğumu düşünüyorum az çok protein ocean fitness paket alınır mı hangi aroması güzeldir pişman etmez yardımcı olurmusunuz veya hangi suplement alayım kreatin whey protein

Technopat Haberler

Geri
Yukarı