Protein tozu kullanılmalı mı?

Gerkesiz hocam özellikle bu yaşta yeterli bütçeniz yok ise protein tozu kullanılabilir ama sanırım yeterli bütçeniz de var özellikle bu yaşta ve ilk başlar için gereksiz onun yerine balık hapı ve multivitamin alabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim yorumunuz benim için çok açıklayıcı oldu yumurta yiyemiyorum omlet yapıp yesem bir şey olur mu?

Bende onları almayı palnlıyordum teşekkürler.

Hocam bu tür supplementleri ek gıda gibi düşünün eğer günde yeteri kadar protein alıyorsan protein tozuna ihtiyacın yok zaten. Ha eğer diyorsan ben gündelik protein ihtiyacımı çıkartmakta zorlanıyorum diyorsan belli bir miktar sınırı aşmadan kullanabilirsin bir zararı olmaz. Nice insanlar kullandı şu ana kadar zararı olan kimseyi görmedim. Fakat dediğim gibi ihtiyacın varsa al öbür türlü hiç gerek yok.

Diğer supplementlere ihtiyacın yok hele pre workout gibi şeyleri almana gerek yok zaten tam yaşındasın sporda yapıyorsan en az pre workout kadar enerjin vardır.Tabii yeterli ve dengeli besleniyorsan.

Çok teşekkür ederim yorumunuz benim için çok açıklayıcı oldu yumurta yiyemiyorum omlet yapıp yesem bir şey olur mu?
Yumurtanın çiği ile pişmişi arasında besin değeri olarak sadece eser miktarda fark var bu yüzden istediğin şekilde pişirebilirsin aynı besini alırsın.

Balık - Beyaz Et - Yeşilliklerin neredeyse tamamı - Nohut başta olmak üzere baklagiller - Kırmızı et - Kış meyveleri tüketerek B6 - B12 ve C vitamin depolarını dolu tutmaya da özen göster vitaminler de çok yardımcı elemanlardır doku onarımı konusunda.

Bu noktada sadece proteinlere de yüklenmek doğru değil, misal benim bacağım kırık şu an Et suyu ve Süt ile beraber D vitamin kapsülü alıyorum günlük ki vücut Kalsiyumu kemiğe D vitamini sayesinde çekiyor. C ve B6 vitaminleri de bu noktada yırtık kasa protein çekip onarma konusunda görevliler. B12 ise direkt büyüme ile ilgileniyordu hafızam beni yanıltmıyorsa eğer. Omega-3'ü söylemeye gerek bile yok haftada 1 günüm Somondur benim. Yağ asidi çok önemli. Hem böylece sağlıklı olur sadece protein tozundan alacağından da belki daha fazla fayda görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…