Protein tozu nasıl kullanılmalı?

Yağ oranınızın 10 olduğunu varsaydığımız ve spora nadiren gittipiniz senaryo da, günlük sizin için 65 gram protein yeterlidir ama protein ihtiyacınızın hepsini tozdan protein tozundan karşılamak çok mantıklı değil. Protein için tükettiğimiz çoğu besinde protein kadar önemli birsürü şey var. Eğer 65 gram değil daha çok alıcam diyosanızda vücut onu dışku yoluyla atacak zaten o yüzden yaptığınız işte bi mantık bulamadım ben.

Hocam ben de diyorum ki günlük aldığım protein miktarı 30 gram civarında ve almam gerekenden fazlasını almakta gözüm yok. Alacağım proteini ise tabii ki de hepsinin tozdan karşılamanın saçma olduğunu biliyorum. Ayrıyeten protein için besin tüketsem zaten günde 30 gram protein almazdım fazlası olurdu. O kadar yazı var çıkardığınız sonuç çok uç. Yine de teşekkürler.

Haftada 2 gün gidiyorum ve genelde haftada iki bölge 2 haftada bütün bölgeler ve her bölge için en az 15 seti buluyor çalışmalarım. O halde dediğiniz gibi yapacağım hocam zaten ne zaman idmandan çıksam sürekli o bölgeye ağrı giriyordu belki bundan sonra düzelir.

Düzelir tabi hocam proteinin içindeki BCAA kas ağrılarını toparlamada çok etkili zaten günlük 65 gram protein de hiç yeterli değildir aldırış etmeyin lütfen kilo x 1.6-2.0 arasında bi planlama yapın günlük 2 ölçek kullanıp kalanını normal besinlerle doldurmaya çalışın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…