Doyle
Hectopat
Daha fazla  

Yağ oranınızın 10 olduğunu varsaydığımız ve spora nadiren gittipiniz senaryo da, günlük sizin için 65 gram protein yeterlidir ama protein ihtiyacınızın hepsini tozdan protein tozundan karşılamak çok mantıklı değil. Protein için tükettiğimiz çoğu besinde protein kadar önemli birsürü şey var. Eğer 65 gram değil daha çok alıcam diyosanızda vücut onu dışku yoluyla atacak zaten o yüzden yaptığınız işte bi mantık bulamadım ben.Hocam yediklerimi bildiğim için proteinden yoksun kalıyorum. Zaten protein hesabımı yapıp kullanacağım sadece günün hangi saatinde kullanmak kafamı karıştırdı.
Günlük aldığım protein miktarı az dengelemek için.
Yemek için almıyorum zaten hocam sadece yemekten aldığım protein yetersiz diye alıyorum.
Teşekkürler hocam aydınlatıcı olmuş yorumunuz. Ben sporu kendimce uzun süredir yaptığım için (2.5 yıl az gibi gözükse de zaten 17 yaşında başladığım için spora benim için uzun bir zaman) bu aralar azalttım yani haftada 2 gün gidiyorum bu durumda dediğiniz protein miktarının ortasında yani 108 gram protein alsam daha mı mantıklı olur şimdi? Ve dediğiniz gibi kullanmayı düşünüyorum daha mantıklı geldi tekrardan teşekkürler.