Protein tozu önerisi

Alınmaz zaten leş gibi ürün.

Yukardaki arkadaşın belirtdiği gibi Hiq, BigJoy, Hardline dışına çok çıkılmamalı.
Söylediğim hiçbir marka kötü değil merak etmeyin. Supplementler comdan bile eski bir firma olan protein7 firması gayet güvenilir bir firma. Rekk sporcu gıdalarıda aynı şekilde. Grizzone da güvenilmeyecek bir marka değil.

Hardline ve Bigjoy o kadar kaliteli ürünler değil.
Hakkını yemeyelim bigjoy belki değil ancak hardline gerçekten kaliteli ürünleri olan bir marka

xpro supplementler.com ssn hangisi daha ucuzsa onu alabilirsiniz hocam dediğim gibi. @LawbringerGaming ssn bir tık daha alt segment diğerlerine göre.
Segment olarak
1 supplementler
2 xpro (1le çok yakın)
3 ssn (siyah)
diyebilirim

Hocam biraz pahalıymış.

Bak birader bahsettiğin markayı kötülediğim olmadı, gelmişsin linçler gibi yorum yazıyorsun.
Adam parasıyla rezil olmasın yeterli, köklü firmaymış falan benlik bir mevzu değil. İyi ise sorun yok.

Son zamanlarda piyasadaki ürünlerin içeriğini inceledikleri bir test yapmışlardı ve çoğu markada da protein namına bir şey yoktu. 100 gr tozda 3 veya 8 gram protein vardı, böyle iş olur mu hiç?
Bu sebeple bilindik markalardan alınmasını öneriyorum.

Hardline ve Bigjoy o kadar kaliteli ürünler değil.
Kreatin takviyeli Hardline çikolatalı protein tozu almıştım. İlk kullanımımda güç artışı, kalp ritmimin artışını ve beynime giden kanın dâhâ da sıcaklaşmasını hissettim. Sonraki kullanımlarda sorun yaşamadım, çikolatalı süt içer gibi dikiyordum kafaya.

Piyasada bulabileceğiniz en fp wheylerden hocam .Hangi markayla karşılaştırıp pahalı dediniz?
Karşılaştırmadım da biraz daha ucuz olsa iyi olur. Aslında alabilirim ama parayı biriktiriyorum. 400-500 arası varsa onu alabilirim şimdilik.

Xpro hammaddeyi aldığı firmayı açıklamaktan aciz keza SSN de öyle, hammaddesi belirli olmayan markalara yönelilmemeli hocam protein7 konusunda lafım yok lakin rekk ve Grizzone güvenilmez, Rekk'in daha üretim yaptığı fabrika bile belli değil, Grizzone da enka ve astosan gibi rezil üreticilerden alıyor hammaddeyi, Hardline, bigjoy-mysupplement, HIQ (olası bir indirim olmadığı sürece almaya değer sayılı ürünü var), supplementlercom, nutrade, kingsize vb gibi ham madde belirten markalar harici alınmaz (hammaddeyi hangi firmadan aldığı da önemli).

Karşılaştırmadım da biraz daha ucuz olsa iyi olur. Aslında alabilirim ama parayı biriktiriyorum. 400-500 arası varsa onu alabilirim şimdilik.

O fiyata bunları alabilirsiniz anca;

Supplementler.Com Whey Protein 1000 Gr - Protein Tozu - Whey Protein

130 TL daha verip sondakini almak en mantıklısı.

Son düzenleme:
Bu protein tozu işi fanboyluğa döndü. Attığın marka iyi ama incelemek istersen kullandiklarimi birakiyorum.

Scitec
Nutrade
Swiss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…