Protein tozu önerisi

Hocam heromega ve bewolf zaten çöp, ve evet Xpro volac, agropure vs gibi firmalardan aldığını söyleseydi güvenilir olurdu, ne kullandığımı bilmek en doğal hakkım ham maddenin güvenilir bir firmadan olması önemli benim için, ve evet genel olarak hammaddeye göre yargılarım, eğer bu yanlış olsaydı weider optimum gibi markalar bu işin ustası olmazdı, ve enkadan alınan WPC80 ile volactan alınan WPC80 arasında gayet fark var, enkanın gibi bir üreticinin WPC80'inin gerçekten WPC80 olduğuna inanıyor musunuz, ben şahsen inanmıyorum, bu yüzden benim ham madde takıntım var, alınan hammaddenin düzgün olması benim için önemli, bir yanlışım varsa söyleyin hocam.
Hocam lütfen ya, boşuna mı yazdım o kadar. Öncelikle 2 yada 3 maddeye ayıracağım ve sorular sorarak bitireceğim.
1. Xpro volac kullandığını söyleseydi güvenilir olacaktı?
Xpronun söylediği sözün ne güvenirliği var hocam? Telefon numarası ile aradınız biz volac kullanıyoruz dediler en iyisini kullanıyoruz dediler şöyle formüller şurdan burdan alıyoruz dediler. Buna güvenemezsiniz ki? Hiçbir firma yalan dolan yapıyorsa, aradığınız zaman doğruyu söylemeyecektir. Yani burada markanın söylediği şeylerin güvenirliği sorgulanmalı, bir önceki mesajımda ki maddelerle birlikte. Marka ha dedi ha değil. Marka weider ile aynı hammaddeyi alıyoruz da diyebilir, hayır almıyorsunuz diyemezsin adamlara.

2. WPC80 vs WPC80
1692299298692.png

Öncelikle şurda anlaşalım. Ben enkaya güvenen birisiyim.Eğer ki yanılmıyorsam ve Enka wpc80 veriyorsa, sizce volac wpc80 ile Enka wpc80 arasında vücudun size göstereceği tepki ne kadar fark edecektir. Tekrar edeyim eğer ki gerçekten wpc80 üretiyorsa? Düz bir hesapla arada servis başına 5 tl fark olsa 70 servisten 350tl fark, servis başına 5tlden 70 servis creatin alabilirsiniz bu fiyata. Sizce vücuda edeceği etkiye değer mi yani :D 24 gr protein alıyorsun çok düşünmeye gerek yok(tabi 24 gr aldığına eminsen).

Bana göre weider ve optimum gibilerinin bu kadar ünlü olma sebebi biraz popüler kültür. Ha derseniz, o zaman senin için en iyisi neden en iyi? Reflex whey derim içinde çok yüksek oranda izole whey bulunuor ve dünya çapında güvenilir bir marka. Weideri weider yapan güzel wpc oranı ve hammaddeyle birlikte çok güzel aromaları olmasıdır yani. Yoksa 24 gr proteini sana 35 gr olarak verdiği için değil.
Son olarak sorularımı toparlayayım
1. Marka volac dediyse neden direkt inanıyoruz?
2.İkiside wpc80 ise alacağın 24 gr proteinin farkı ne olacaktır?
3.Enka neden sizin için güvenilmez bir satıcı?
4.Marka,Enka ile arkadan arkaya iş çevirseydi, aradığınızda enkadan aldığını mı söyleyecektir?
Örneğin heromegayı aradığınızda yüzde 94 oranlı whey ürettiğini falan söylüyordu :D
🙏

Hocam lütfen ya, boşuna mı yazdım o kadar. Öncelikle 2 yada 3 maddeye ayıracağım ve sorular sorarak bitireceğim.
1. Xpro volac kullandığını söyleseydi güvenilir olacaktı?
Xpronun söylediği sözün ne güvenirliği var hocam? Telefon numarası ile aradınız biz volac kullanıyoruz dediler en iyisini kullanıyoruz dediler şöyle formüller şurdan burdan alıyoruz dediler. Buna güvenemezsiniz ki? Hiçbir firma yalan dolan yapıyorsa, aradığınız zaman doğruyu söylemeyecektir. Yani burada markanın söylediği şeylerin güvenirliği sorgulanmalı, bir önceki mesajımda ki maddelerle birlikte. Marka ha dedi ha değil. Marka weider ile aynı hammaddeyi alıyoruz da diyebilir, hayır almıyorsunuz diyemezsin adamlara.

2. WPC80 vs WPC80
1692299298692.png

Öncelikle şurda anlaşalım. Ben enkaya güvenen birisiyim.Eğer ki yanılmıyorsam ve Enka wpc80 veriyorsa, sizce volac wpc80 ile Enka wpc80 arasında vücudun size göstereceği tepki ne kadar fark edecektir. Tekrar edeyim eğer ki gerçekten wpc80 üretiyorsa? Düz bir hesapla arada servis başına 5 tl fark olsa 70 servisten 350tl fark, servis başına 5tlden 70 servis creatin alabilirsiniz bu fiyata. Sizce vücuda edeceği etkiye değer mi yani :D 24 gr protein alıyorsun çok düşünmeye gerek yok(tabi 24 gr aldığına eminsen).

Bana göre weider ve optimum gibilerinin bu kadar ünlü olma sebebi biraz popüler kültür. Ha derseniz, o zaman senin için en iyisi neden en iyi? Reflex whey derim içinde çok yüksek oranda izole whey bulunuor ve dünya çapında güvenilir bir marka. Weideri weider yapan güzel wpc oranı ve hammaddeyle birlikte çok güzel aromaları olmasıdır yani. Yoksa 24 gr proteini sana 35 gr olarak verdiği için değil.
Son olarak sorularımı toparlayayım
1. Marka volac dediyse neden direkt inanıyoruz?
2.İkiside wpc80 ise alacağın 24 gr proteinin farkı ne olacaktır?
3.Enka neden sizin için güvenilmez bir satıcı?
4.Marka,Enka ile arkadan arkaya iş çevirseydi, aradığınızda enkadan aldığını mı söyleyecektir?
Örneğin heromegayı aradığınızda yüzde 94 oranlı whey ürettiğini falan söylüyordu :D
🙏
Enkaya güvenme sebebim de, gayet güvendiğim bazı markaların enkadan hammadde alması olabilir?
'aaaa dostum o zaman güvendiğin markaları gözden geçir' demeyin lütfen 😄

1. marka volac dediyse neden direkt inanıyoruz?
2.ikisi de WPC80 ise alacağın 24 gr proteinin farkı ne olacaktır?
3.enka neden sizin için güvenilmez bir satıcı?
4.marka, enka ile arkadan arkaya iş çevirseydi, aradığınızda enkadan aldığını mı söyleyecektir?

1-direkt inanmıyorum fakat içim rahatlıyor, marka yalan söylüyorsa kendini rezil eder
2-ben şu markanın WPC80 ile bunun arasında dağlar kadar fark vardır demiyorum ki hocam, enka gibi üreticilere güvenmiyorum WPC80 koyuyoruz deyip WPC35 koymadığı ne malum?
3-enka bioh*it, r*n, ron*c, gr*zzone gibi geneli düşük maliyetli merdivenaltı üretim yapan firmalara ham madde temin ettiği için güvenilmez diyorum.
4-dediğim gibi satıcınında bana %100 doğru bilgi verdiğini bilemem fakat en azından volac, agropure gibi güvenilir yerlerden aldıklarını söyleyince bir nebze olsun içim rahatlıyor ve bunu söyleyen markaya da bağlı, örnek veriyorum ocean bir gün çıkıp volactan ham madde alıyoruz dese inanmam bu biraz da tüketicinin ikna olmasına bağlı misal heromega gibi leş bir firmanın dediği çoğu şeye inanmam veya bioh*it, r*n, ron*c vs gibi markalara.

1-direkt inanmıyorum fakat içim rahatlıyor, marka yalan söylüyorsa kendini rezil eder
2-ben şu markanın WPC80 ile bunun arasında dağlar kadar fark vardır demiyorum ki hocam, enka gibi üreticilere güvenmiyorum WPC80 koyuyoruz deyip WPC35 koymadığı ne malum?
3-enka bioh*it, r*n, ron*c, gr*zzone gibi geneli düşük maliyetli merdivenaltı üretim yapan firmalara ham madde temin ettiği için güvenilmez diyorum.
4-dediğim gibi satıcınında bana %100 doğru bilgi verdiğini bilemem fakat en azından volac, agropure gibi güvenilir yerlerden aldıklarını söyleyince bir nebze olsun içim rahatlıyor ve bunu söyleyen markaya da bağlı, örnek veriyorum ocean bir gün çıkıp volactan ham madde alıyoruz dese inanmam bu biraz da tüketicinin ikna olmasına bağlı misal heromega gibi leş bir firmanın dediği çoğu şeye inanmam veya bioh*it, r*n, ron*c vs gibi markalara.
Hocam ben sizin gibi düşünmüyorum gerçektende. Bu piyasada yalan söyleyen adam toptan yalan söylüyor yani. Yani benim saydığım kriterler varken, satıcının sözüne güvenmek çok çok çok saçma bir davranış olur. Ara istediğin satıcıyı över de över. Saydığınız düşük bütçeli markaların birçoğuna ben de güvenmiyorum, kimse güvenmesin zaten ancak olayın enka ile gram alakası yok, anlatamadım bir türlü.Yani herhangi bir markanın ağzından çıkan söz nasıl içinizi rahatlatabilir ki?
Herşeyi unutup baştan senaryo kuralım beni tanımıyosnuuz hiç konuşmadık vs. vs.
Ronici aradınız,Wheyine Enka dan wpc80 koyduğu bilgisini aldınız. Ama siz biliyorsunuz ki bu adamlar çok düşük bütçeli merdivan altı adamlar. Wpc80 koymaz ve o fiyata satmaz.Siz biliyorsunuz ki wpc80 değil, Enkadan wpc35 alıyorlar.Lütfen objektif bakın. Sorun enkanın wpc80 diye wpc35 satması falan mı yoksa markanın hainliği mi? Marka enkaya direkt wpc35 üret ver diyordur.
Başka güvenilir bir makra, enkaya wpc80 üret dediğin zaman enka şey falan mı diyecek
'Yok brother ben çok fazla wpc35 ürettim, sanada wpc80 diye wpc35 veririm' falanmı diyordur. Gerçekten hammadde üreticilerine bu kadar takmayın ya. Olayın hepsi firmanın güvenirliğinde. Firma güvenilirse iş bitti kardşeim. Firma güvenilir değilse isterse volac desin.
Firmaya nasıl güveneceğiz :D
'' 1.El altında gezen raporlar?
Örneğin bu patlama olayından önce heromeganın bir sürü raporu, markaların elinde geziyordu ancak kimse paylaşamıyordu. Bilgili kişilerse heromeganın whey satmadığını biliyordu. Veya ssn'in şu zamana kadar hiçbir el altında ki raporunda yanlış birşey çıkmamıştır. Markanın kendi yayınladığı analiz raporu da tamamen geçersizdir? Neden?
3 ihtimal var?
Kutunun içine reflex whey doldurup teste göndermediği ne belli?
Tek bir seriyi düzgün üretip o sırada testi gündeme getirip, kendisi de teste göndermediği ne belli?
Analiz raporunda whey hakkında hiçbirşey yazmaz sadece protien oranı yazar. Soya proteini ile elde edilmediği ne belli?
2.Kullanıcı yorumları
Şikayetvara veya diğer supplement kullanıcısı topluluklara girersen ne olduğunu görebiliyorsun zaten. Heromega ve bewolf wheyin 3 tanesinden 1i kurtlanıyordu mesela veya koku sarıyordu. Ssn hakkında ki şikayetlere bakarsın, nasıl yardımcı olmuşlar bakarsın. Önemli şeyler mi? Wheyin kalitesini belirleyecek şeyler mi bakarsın?
Veya diğer supplement kullanıcılarına sorarsın sen bu adamın wheyini içerken ne içtin diye(wheyin etkisinden bahsetmiyorum). Creatinini içerken ne içtin diye?
3.Marka güvenirliği
Her markanın bir güvenirliği var zaten. İsmi var direkt olarak. Rekk sporcu gıdaları dediğin zaman geçmişte yaşadığı olumsuz olaylar aklına gelir düşünürsün. Yaşadığı tek olumsuz olay glisin olayı, onu da açıklamasını yapıp halletti, kendini akladı ve siteden kaldırttı. Diğer firmalar gibi ' Bu testi kim yaptıysa dava açtık bittiniz siz !!' yazmadı.
4.Fabrika
Söylediğiniz olay fabrikalar için geçerli mesela. Hangi fabrikada üretiliyor diye sorulabilir. SSN kendi fabrikasında üretiyor örneğin ve kendi fabrikasıyla ilgili hiçbir kötü şey duyulmadı. Heromega,bewolf, nutriking, pars, muscle balance, Eski grizzone vs.
Hepsi haan farma ya ait. Haan farma neden güvenilmez bir fabrika?
Ürettiği markalar zaten güvenilmez. Örneğin heromega hakkında şikayetvara birşey yazarsanız size dmden, 2 kutu whey gönderelim silin. Diye bir mesaj gelecektir :D
El altından yayılan analiz raporlarının çoğu bu markaların whey satmadığını gösteriyor. Bu da haan farmayı güvenilmez yapıyor.''

Hocam ben sizin gibi düşünmüyorum gerçektende. Bu piyasada yalan söyleyen adam toptan yalan söylüyor yani. Yani benim saydığım kriterler varken, satıcının sözüne güvenmek çok çok çok saçma bir davranış olur. Ara istediğin satıcıyı över de över. Saydığınız düşük bütçeli markaların birçoğuna ben de güvenmiyorum, kimse güvenmesin zaten ancak olayın enka ile gram alakası yok, anlatamadım bir türlü. Yani herhangi bir markanın ağzından çıkan söz nasıl içinizi rahatlatabilir ki?
Her şeyi unutup baştan senaryo kuralım beni tanımıyosnuuz hiç konuşmadık vs. vs.
Ronic'i aradınız, wheyine enkadan WPC80 koyduğu bilgisini aldınız. Ama siz biliyorsunuz ki bu adamlar çok düşük bütçeli merdivan altı adamlar. WPC80 koymaz ve o fiyata satmaz. Siz biliyorsunuz ki WPC80 değil, enkadan WPC35 alıyorlar. Lütfen objektif bakın. Sorun enkanın WPC80 diye WPC35 satması falan mı yoksa markanın hainliği mi? Marka enkaya direkt WPC35 üret ver diyordur.
Başka güvenilir bir makra, enkaya WPC80 üret dediğin zaman enka şey falan mı diyecek.
'Yok Brother ben çok fazla WPC35 ürettim, sanada WPC80 diye WPC35 veririm' falan mı diyordur. Gerçekten ham madde üreticilerine bu kadar takmayın ya. Olayın hepsi firmanın güvenirliğinde. Firma güvenilirse iş bitti kardşeim. Firma güvenilir değilse isterse volac desin.

Hocam hem firmanın güvenilirliği hem de enkanın güvenirliği yani ben bu iki kritere bakıyorum firma güvenilirse iş bitti kardeşim kısmına katılmıyorum, piyasa güvenilir denilen çoğu markanın hammaddeyi nereden aldığını bilmiyoruz, firma güvenilir değilse istediğini desin kısmına katılıyorum daha önce de demiştim ocean bir gün çıkıp volactan alıyoruz derse inanmam diye sorun hem enka da hem de markanın hainliğinde diyeyim.

Hocam hem firmanın güvenilirliği hem de enkanın güvenirliği yani ben bu iki kritere bakıyorum firma güvenilirse iş bitti kardeşim kısmına katılmıyorum, piyasa güvenilir denilen çoğu markanın hammaddeyi nereden aldığını bilmiyoruz, firma güvenilir değilse istediğini desin kısmına katılıyorum daha önce de demiştim ocean bir gün çıkıp volactan alıyoruz derse inanmam diye sorun hem enka da hem de markanın hainliğinde diyeyim.
hocam ben anlatamadım sanırım yapacak birşey yok :)
Eğer ki enka kötüyse ve ''güvenilir'' firma enkayla çalışyıorsa o firmaya güvenilir demeyiz.
Ama bana göre enka güvenilir. Güvenilmez markalar ne derse desine katılıyorsanız madem, ne diye güvenilmez markaların ''biz enkadan alıyoruz'' sözünden dolayı enkaya güveninizi sarsıyorsunuz ki?Marka enkaya wpc35 ver diyor enka veriyor. Enka olayı beni bağlamaz yani. Marka güvenilirse enkadan bir şkeilde wpc80i alır. Eğer alamıyorsa ve enkayla devam ediyorsa zaten marka güvenilir değildir. ''Güvenilir denilen çoğu markanın hammaddeyi nereden aldığını bilmiyoruz'' Ne önemi var hocam ne önemi var.
Marka güvenilir değilse ,
Marka hammaddeyi enka dan alıyorum dese de içine çimento koyuyor volactan alıyorum deseydi de çimento koyacak.
Marka güvenilir ise
Zaten hammadde kısmını kendi halledecektir. Enkadan wpc80 alamıyorsa onunla çalışmayacaktır. Herşey marka da kopuyor. Firma gerçekten güvenilir ise gerisinin önemi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı