Hocam lütfen ya, boşuna mı yazdım o kadar. Öncelikle 2 yada 3 maddeye ayıracağım ve sorular sorarak bitireceğim.Hocam heromega ve bewolf zaten çöp, ve evet Xpro volac, agropure vs gibi firmalardan aldığını söyleseydi güvenilir olurdu, ne kullandığımı bilmek en doğal hakkım ham maddenin güvenilir bir firmadan olması önemli benim için, ve evet genel olarak hammaddeye göre yargılarım, eğer bu yanlış olsaydı weider optimum gibi markalar bu işin ustası olmazdı, ve enkadan alınan WPC80 ile volactan alınan WPC80 arasında gayet fark var, enkanın gibi bir üreticinin WPC80'inin gerçekten WPC80 olduğuna inanıyor musunuz, ben şahsen inanmıyorum, bu yüzden benim ham madde takıntım var, alınan hammaddenin düzgün olması benim için önemli, bir yanlışım varsa söyleyin hocam.
1. Xpro volac kullandığını söyleseydi güvenilir olacaktı?
Xpronun söylediği sözün ne güvenirliği var hocam? Telefon numarası ile aradınız biz volac kullanıyoruz dediler en iyisini kullanıyoruz dediler şöyle formüller şurdan burdan alıyoruz dediler. Buna güvenemezsiniz ki? Hiçbir firma yalan dolan yapıyorsa, aradığınız zaman doğruyu söylemeyecektir. Yani burada markanın söylediği şeylerin güvenirliği sorgulanmalı, bir önceki mesajımda ki maddelerle birlikte. Marka ha dedi ha değil. Marka weider ile aynı hammaddeyi alıyoruz da diyebilir, hayır almıyorsunuz diyemezsin adamlara.
2. WPC80 vs WPC80
Öncelikle şurda anlaşalım. Ben enkaya güvenen birisiyim.Eğer ki yanılmıyorsam ve Enka wpc80 veriyorsa, sizce volac wpc80 ile Enka wpc80 arasında vücudun size göstereceği tepki ne kadar fark edecektir. Tekrar edeyim eğer ki gerçekten wpc80 üretiyorsa? Düz bir hesapla arada servis başına 5 tl fark olsa 70 servisten 350tl fark, servis başına 5tlden 70 servis creatin alabilirsiniz bu fiyata. Sizce vücuda edeceği etkiye değer mi yani
Bana göre weider ve optimum gibilerinin bu kadar ünlü olma sebebi biraz popüler kültür. Ha derseniz, o zaman senin için en iyisi neden en iyi? Reflex whey derim içinde çok yüksek oranda izole whey bulunuor ve dünya çapında güvenilir bir marka. Weideri weider yapan güzel wpc oranı ve hammaddeyle birlikte çok güzel aromaları olmasıdır yani. Yoksa 24 gr proteini sana 35 gr olarak verdiği için değil.
Son olarak sorularımı toparlayayım
1. Marka volac dediyse neden direkt inanıyoruz?
2.İkiside wpc80 ise alacağın 24 gr proteinin farkı ne olacaktır?
3.Enka neden sizin için güvenilmez bir satıcı?
4.Marka,Enka ile arkadan arkaya iş çevirseydi, aradığınızda enkadan aldığını mı söyleyecektir?
Örneğin heromegayı aradığınızda yüzde 94 oranlı whey ürettiğini falan söylüyordu

Enkaya güvenme sebebim de, gayet güvendiğim bazı markaların enkadan hammadde alması olabilir?Hocam lütfen ya, boşuna mı yazdım o kadar. Öncelikle 2 yada 3 maddeye ayıracağım ve sorular sorarak bitireceğim.
1. Xpro volac kullandığını söyleseydi güvenilir olacaktı?
Xpronun söylediği sözün ne güvenirliği var hocam? Telefon numarası ile aradınız biz volac kullanıyoruz dediler en iyisini kullanıyoruz dediler şöyle formüller şurdan burdan alıyoruz dediler. Buna güvenemezsiniz ki? Hiçbir firma yalan dolan yapıyorsa, aradığınız zaman doğruyu söylemeyecektir. Yani burada markanın söylediği şeylerin güvenirliği sorgulanmalı, bir önceki mesajımda ki maddelerle birlikte. Marka ha dedi ha değil. Marka weider ile aynı hammaddeyi alıyoruz da diyebilir, hayır almıyorsunuz diyemezsin adamlara.
2. WPC80 vs WPC80
![]()
Öncelikle şurda anlaşalım. Ben enkaya güvenen birisiyim.Eğer ki yanılmıyorsam ve Enka wpc80 veriyorsa, sizce volac wpc80 ile Enka wpc80 arasında vücudun size göstereceği tepki ne kadar fark edecektir. Tekrar edeyim eğer ki gerçekten wpc80 üretiyorsa? Düz bir hesapla arada servis başına 5 tl fark olsa 70 servisten 350tl fark, servis başına 5tlden 70 servis creatin alabilirsiniz bu fiyata. Sizce vücuda edeceği etkiye değer mi yani24 gr protein alıyorsun çok düşünmeye gerek yok(tabi 24 gr aldığına eminsen).
Bana göre weider ve optimum gibilerinin bu kadar ünlü olma sebebi biraz popüler kültür. Ha derseniz, o zaman senin için en iyisi neden en iyi? Reflex whey derim içinde çok yüksek oranda izole whey bulunuor ve dünya çapında güvenilir bir marka. Weideri weider yapan güzel wpc oranı ve hammaddeyle birlikte çok güzel aromaları olmasıdır yani. Yoksa 24 gr proteini sana 35 gr olarak verdiği için değil.
Son olarak sorularımı toparlayayım
1. Marka volac dediyse neden direkt inanıyoruz?
2.İkiside wpc80 ise alacağın 24 gr proteinin farkı ne olacaktır?
3.Enka neden sizin için güvenilmez bir satıcı?
4.Marka,Enka ile arkadan arkaya iş çevirseydi, aradığınızda enkadan aldığını mı söyleyecektir?
Örneğin heromegayı aradığınızda yüzde 94 oranlı whey ürettiğini falan söylüyordu
![]()
'aaaa dostum o zaman güvendiğin markaları gözden geçir' demeyin lütfen