Protein tozu önerisi

Evet, incelemesini soyledim. Bende burada tavsiye ile almıştım. Benim ana kullanımım Scitec ama her bütçeye uygun değil. Ham madde olarak astosan neden tavsiye edilmiyor?

Türk menşeli ucuz üretim yapan bir firma WPC değerleri yerlerde, enka ve astosana güven olmaz, ucuz etin yahnisi yavan olur, Scitec sağlamdır Amerikan menşeli dünyaca bilinen bir marka.

Hocam ben linçler gibi yorum yapmak istemedim ancak bigjoy ve hardline harici almayın demek yeterince diğer firmaları kötüler nitelikte. Köklü firmaymış benlik sorun yok iyiyse benlik sorun yok. Bu cümleniz ilk yazdığınızla çelişiyor..
Hocam protein7ye lafım yok demişsiniz ancak xpro protein7 sitesinin kendi ürünü
Aynı supplementler.comun kingsizeı gibi.
Rekkin üretim yaptığı fabrika eskişehirde, ziyaret etmek isterseniz alabilirler. Hocamı davet bile etmişlerdi .
Grizzone eskiden çok kötü ürünlerin çıktığı bir fabrikada üretiliyordu. Heromega bewolf nutrking gibi çöp markalarla aynı fabrikadaydı. Ancak yakın bir zamanda fabrikasını değiştirdi. Hammadde satıcısı ile wpc değerinin pek bir alakası da yok hocam.Eğer hammadde satıcısı wpc80 diye alttan wpc35 vermiyorsa,Daha önce yaşanmış bir olay. Grizzonea güvenip güvenmemek size kalmış ancak xpro ve rekk sporcu gıdaları gayet güvenilir ve sağlam markalar. Rekk sporcu gıdalarının sahibinden bu gıda dedektifi olayından sonra bilgi de aldım. 10 dakikalık ses kaydı attı. Gayet açıklayıcıı ve güvenilir bir firma olduğu inancını sağladı bana.
hala xpro
supplementler.com
ssn
arasından ucuz olanı seçmek en mantıklısı...

Evet hocam o markalardan hiçbirini önermem zaten. Merak etmeyin patlama olayından önce de o markalar güvenilecek marka değildi zaten, patlama olayında değişen hiçbir fikrim olmadı yani. Gayet de düşündüğüm markalar patladı.

İfadeler: T21

Hocam supplementlerin kingsize ı açık açık söylüyor volactan alınıyor ham madde diye, Xpro niye bunu yapamıyor madem güvenilir? Gittim yazdım kıvırıp durdular vermediler firma adını, protein7'ye lafım yok derken siteye ve kuruluşa lafım yok ama Xpro markasına lafım var, Rekk'te açık açık söylemiyor şuradan alıyoruz vs diye, ve hocam Grizzone fabrikasını değiştirmiş olsa dahi astosan gibi bir üreticiden ham madde aldığı için yine alınmaz rekk güvenilirse söyler açık açık aldığı hammaddenin hangi firmadan geldiğini.

Hocam xpro ispanyol hammadde ben cevabı aldım. Rekk sporcu gıdalarını da sizin için öğrenebilirim. Benim cevabını almak istediğim sorular farklı olduğu için hiç sormadım. Zaten bu gıda dedektifi olayı gibi bir çok analiz sürekli gizli yerlerde yayılıyor. Açıkca yayılınca markaların dava etme hakkı var. Ssnde neredeyse hiçbir zaman yanlış bir analiz görmedim.

Suplement önerisi bakmaya geldim konuya kavga etmekten suplement önerisi yok neredeyse.

Hocam bana ispanyol ham madde lafı yetmiyor madem güvenilir firmanın ismini de verecek, öğrenebilirseniz iyi olur ama.

Hocam bana ispanyol ham madde lafı yetmiyor madem güvenilir firmanın ismini de verecek, öğrenebilirseniz iyi olur ama.
Öncelikle, forumda karşılaştığım garip bir olaydan bahsedeyim. Hammadde satıcısına göre marka yargılamak?
enka ve astosan vs. sürekli konuşuluyor.
1.Marka doğru mu söylüyor?
Diyelimki markaya yazdınız size volacdan alıyoruz dedi. Diğerine yazdınız enka'dan alıyorum yazdı, ikiside bilgi verdi. Eee ne oldu şimdi volactan alan iyi bir marka mı oldu?
Her markanın her söylediği doğru olsaydı heromega yüzde 299.99 oranlı wheyini satıyordu. Ne oldu? El altındaki raporlarla patladı.
2.Satıcı ile kalitenin alakası var mı?
Enka'dan wpc80 alan adam ile volac'tan alan adam arasında ne fark olacak? İkiside wpc80 sonuç olarak. Sana 24 gr proteini düşük yağ ve laktoz ile verecek ve yüzde 80 oranında protein barındıracak.
X:Ama şu şu marka enkadan alıyorum dedi ve patladı.
eee dostum demek ki bu adam enka'dan almıyormuş. Demekki bu adam oraya whey koymuyormuş. Enka'dan alıyorum diye kekliyormuş milleti, nişastayı basıyormuş. Enkayla durumun ne alakası var?
3.X: Enka, wpc35 - wpc70 - wpc80 satmıyor. Malları whey değil.
Yani bundan markanın haberi yok mu acaba? Technopatta herkes biliyor da marka bunu bilmiyor mu? 2 İhtimal var Marka iyi niyetli veya kötü niyetli
Marka iyi niyetliyse, durumdan haberdardır veya değildir. Haberdar değilse ve enka onu gizlice kandırıyorsa vay haline. 20 senelik marka diye bahsettiğimiz marka technopatın her yerinde bağırılan şeyi bilmiyor
Eğer haberdarsa marka iyi niyetli olduğu için ayrılacaktır.
Marka kötü niyetliyse, duruma göz yumacaktır ve alıcılarını kandıracaktır.
Bu durumda, enkayla durumun alakası nedir?
Herşey markaya bağlı, markanın güvenirliğine bağlı. E ozaman bu nasıl belirlenecek?
1.El altında gezen raporlar?
Örneğin bu patlama olayından önce heromeganın bir sürü raporu, markaların elinde geziyordu ancak kimse paylaşamıyordu. Bilgili kişilerse heromeganın whey satmadığını biliyordu. Veya ssn'in şu zamana kadar hiçbir el altında ki raporunda yanlış birşey çıkmamıştır. Markanın kendi yayınladığı analiz raporu da tamamen geçersizdir? Neden?
3 ihtimal var?
Kutunun içine reflex whey doldurup teste göndermediği ne belli?
Tek bir seriyi düzgün üretip o sırada testi gündeme getirip, kendisi de teste göndermediği ne belli?
Analiz raporunda whey hakkında hiçbirşey yazmaz sadece protien oranı yazar. Soya proteini ile elde edilmediği ne belli?
2.Kullanıcı yorumları
Şikayetvara veya diğer supplement kullanıcısı topluluklara girersen ne olduğunu görebiliyorsun zaten. Heromega ve bewolf wheyin 3 tanesinden 1i kurtlanıyordu mesela veya koku sarıyordu. Ssn hakkında ki şikayetlere bakarsın, nasıl yardımcı olmuşlar bakarsın. Önemli şeyler mi? Wheyin kalitesini belirleyecek şeyler mi bakarsın?
Veya diğer supplement kullanıcılarına sorarsın sen bu adamın wheyini içerken ne içtin diye(wheyin etkisinden bahsetmiyorum). Creatinini içerken ne içtin diye?
3.Marka güvenirliği
Her markanın bir güvenirliği var zaten. İsmi var direkt olarak. Rekk sporcu gıdaları dediğin zaman geçmişte yaşadığı olumsuz olaylar aklına gelir düşünürsün. Yaşadığı tek olumsuz olay glisin olayı, onu da açıklamasını yapıp halletti, kendini akladı ve siteden kaldırttı. Diğer firmalar gibi ' Bu testi kim yaptıysa dava açtık bittiniz siz !!' yazmadı.
4.Fabrika
Söylediğiniz olay fabrikalar için geçerli mesela. Hangi fabrikada üretiliyor diye sorulabilir. SSN kendi fabrikasında üretiyor örneğin ve kendi fabrikasıyla ilgili hiçbir kötü şey duyulmadı. Heromega,bewolf, nutriking, pars, muscle balance, Eski grizzone vs.
Hepsi haan farma ya ait. Haan farma neden güvenilmez bir fabrika?
Ürettiği markalar zaten güvenilmez. Örneğin heromega hakkında şikayetvara birşey yazarsanız size dmden, 2 kutu whey gönderelim silin. Diye bir mesaj gelecektir
El altından yayılan analiz raporlarının çoğu bu markaların whey satmadığını gösteriyor. Bu da haan farmayı güvenilmez yapıyor.

Son olarak ssn kendi fabrikasında enkadan hammadde alarak eskişehirde üretim yapıyor. Gayet de güvenilir bir marka.
Eksik veya yanlış yazdığım bir yer varsa düzeltmem için belirtebilirsiniz hocam.

Xpro hakkında ispanyoldan fazlasını bilgi olarak alamadım. Markaya yazmadım bilgili bir arkadaşıma sordum. Ayrıca xpro volac deseydi güvenilir mi olacaktı yani hocam Markayı güvenilir yapan kaynak bu olmamalı, lütfen yani.. Yukarıda çokca bahsettim zaten

Hocam heromega ve bewolf zaten çöp, ve evet Xpro volac, agropure vs gibi firmalardan aldığını söyleseydi güvenilir olurdu, ne kullandığımı bilmek en doğal hakkım ham maddenin güvenilir bir firmadan olması önemli benim için, ve evet genel olarak hammaddeye göre yargılarım, eğer bu yanlış olsaydı weider optimum gibi markalar bu işin ustası olmazdı, ve enkadan alınan WPC80 ile volactan alınan WPC80 arasında gayet fark var, enkanın gibi bir üreticinin WPC80'inin gerçekten WPC80 olduğuna inanıyor musunuz, ben şahsen inanmıyorum, bu yüzden benim ham madde takıntım var, alınan hammaddenin düzgün olması benim için önemli, bir yanlışım varsa söyleyin hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…