HT04 Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #1 Merhaba haftada 4 gün yüzmeye gidiyorum. Evde normal olarak spor yapıyorum. 16 yaşındayım. Bunlar için protein tozu önerir misiniz? (180 boy 63 kilo)
Merhaba haftada 4 gün yüzmeye gidiyorum. Evde normal olarak spor yapıyorum. 16 yaşındayım. Bunlar için protein tozu önerir misiniz? (180 boy 63 kilo)
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 30 Mayıs 2024 #2 HT04 dedi: Merhaba haftada 4 gün yüzmeye gidiyorum. Evde normal olarak spor yapıyorum. 16 yaşındayım. Bunlar için protein tozu önerir misiniz? (180 boy 63 kilo) Genişletmek için tıkla... Günlük şeylerden proteini çok rahat karşılayabilirsiniz ancak gerçekten çok zayıfsınız boyunuza ve yaşınıza göre kesinlikle kilo almalısınız.
HT04 dedi: Merhaba haftada 4 gün yüzmeye gidiyorum. Evde normal olarak spor yapıyorum. 16 yaşındayım. Bunlar için protein tozu önerir misiniz? (180 boy 63 kilo) Genişletmek için tıkla... Günlük şeylerden proteini çok rahat karşılayabilirsiniz ancak gerçekten çok zayıfsınız boyunuza ve yaşınıza göre kesinlikle kilo almalısınız.
zetnikov Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 733 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2024 #3 Protein tozuna para vermek yerine daha çok yemek yemeğe para harcasan senin için daha iyi olur. Tavsiyem sık sık yemek ye. Çogu kişi 1 öğün yiyip 8 saatten fazla yemek yemiyor sen böyle yapma 3 saatte bir en az şeyler at agzına.
Protein tozuna para vermek yerine daha çok yemek yemeğe para harcasan senin için daha iyi olur. Tavsiyem sık sık yemek ye. Çogu kişi 1 öğün yiyip 8 saatten fazla yemek yemiyor sen böyle yapma 3 saatte bir en az şeyler at agzına.