Protein tozu önerisi

yunus51

Femtopat
Daha fazla  
Bir süredir spor yapıyorum, günlük protein ihtiyacımı karşılamak adına protein tozlarına bakıyorum.
Öğrenci olduğum için weider gibi pahalı markalara yönelme şansım yok maalesef.
Arkadaşımdan öneri istedim, kendisi bana aşağıya eklemiş olduğum protein tozunu önerdi ve gerçekten bayağı bir övdü.
Sizce aşağıya linkini bırakmış olduğum protein tozu alınır mı? Fiyatına değer mi? Bu bütçede daha iyi bir öneriniz var mı?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süredir spor yapıyorum, günlük protein ihtiyacımı karşılamak adına protein tozlarına bakıyorum.
Öğrenci olduğum için weider gibi pahalı markalara yönelme şansım yok maalesef.
Arkadaşımdan öneri istedim, kendisi bana aşağıya eklemiş olduğum protein tozunu önerdi ve gerçekten bayağı bir övdü.
Sizce aşağıya linkini bırakmış olduğum protein tozu alınır mı? Fiyatına değer mi? Bu bütçede daha iyi bir öneriniz var mı?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Kullanma pişman olursun ileride.

Whey protein tozlarının vücuduna bir zararı yok tabii günlük protein miktarı vücut kilonla ağrılık oranını çok aşmadan kullan ama protein tozu çok da işe yara mı sanmam onun yerine creatin veya sporda güçsüzsen pre alabilirsin.

Ama her şeyi dozunda yapman lazım yoksa sıkıntı olur ileriki zamanlarda.

Scitec güzeldir haricinde bigjoy mysupplement Proteinocean'da iş görür tabii servis başına düşen proteinleri değişiyor o zaman da servisi yüksek alabilirsiniz 25 gram değil de 30 gram gibi ha zaten bütçe varsa Scitec alın.

Kullanma pişman olursun ileride.
Protein tozu zararlıdır muhabbeti 2016'da kalmadı mı yahu? hala bu düzenbaz "sözde" doktorlara inanan var mı? Protein tozunu steroid sanan kişiler bitse keşke artık.

Protein tozunun tek zararlı olduğu nokta "merdiven altı" çakma ne olduğu belli olmayan markalardır. Bunun da vereceği maksimum zarar sindirim sorunu ya da mide bulantısıdır. Protein tozunun hormonlara faydası veya zararı yoktur naturalliği bozmaz, ilaç değildir, anabolik takviye hiç değildir sadece besin takviyesidir.

Son düzenleme:
Scitec güzel bir markadır kalitelidir, ithaller arasında üst sıralarda yer alır.

'Protein tozu kullanma zararlı, ileride çocuğun olmaz' gibi kelimeleri kullanan insanları dikkate alma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı