Protein tozu önerisi

Yaş 19 genelde sabah o dediğiniz olmuyor okula gideceğim diye kahvaltısız başlıyorum günlere.
İşte hocam en büyük kötülüklerden biri. Sizin sanırım sabahları protein tozu içmeyi planlıyorsunuz. Protein tozu içerseniz çok büyük hata yaparsınız kahvaltı yapmadığınız senaryoda.

Hocam 40 yaşında döküleceği varsa 37-38 yaşında dökülür maksimum saç. Zaten dediğiniz gibi baya uzun bir süreçte yaşanıyor dökülme

Creatini kullanmayı bırakınca sarkma oldu bizim arkadaşta. Herhalde su topladığı için

Haklısın 40'ta dökülecekse 20 de dökülmez tabii ama sonuç olarak bunu tetikleyebiliyor o yüzden kullanılmasına bence gerek yok.

Haftada 3 gün gidiyoruz yoğun tempoda da çalışmiyoruz o kadar 4E çıkarmayı düşünüyoruz 1 ay test süresi yapmıştık öyle.

Saçım dökülmez diye düşünüyorum bizim genetik sıkıntısız o konuda magnezyumu bende düşünüyordum onu düşüneceğim şu anda D vitamini alıyorum zaten.

Evet sabah düşünüyordum.

Hocam şu an yaz geldiği için D vitamini almanıza gerek yok. Nemli bir yere koyun vitamini dursun seneye kışın kullanırsınız. Fazla vitamin size zarar verebilir çünkü. Her gün meyve tabağı hazırlayıp yiyin mesela ek vitamin almanıza gerek kalmaz. Vücutta genelde kolay kolay vitamin eksikliği oluşmuyor.

Protein olarak Scitec ya da Supplementler'in protein tozunu alabilirsin. Kreatin olarak da Big Joy. Ben Scitec çikolatalısını kullanıyorum. İthal markadır. Memnunum.

Arkadaşların dediği doğru. Yani bir tavuk ya da et yerine protein tozu içmen elbette onun yerini doldurmayacaktır ama eğer bütçen varsa bu takviyeler için kimseyi dinlemeden al. Sana marka önerisini de yaptım. Ben her gün 1 ölçek kullanıyorum. Spor olan günlerde antrenman sonrası da aldığım zaman 2 ölçeğe çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…