Protein tozu spordan ne kadar önce kullanılmalı?

Aybars Dilsiz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar birazdan spora gideceğim ve kahvaltıda yumurta yiyemedim bunun yerine protein tozu içmeyi düşünüyorum. Kaç dakika önce içmeliyim sizce?

Spordan sonra içmen daha mantıklı olur. Sporda kas yakımı yapacaksın. Spordan sonra içersen onarmaya daha yardımcı olur su ile içersen. Kana daha hızlı karışır.

Spordan sonra içmen daha mantıklı olur. Sporda kas yakımı yapacaksın. Spordan sonra içersen onarmaya daha yardımcı olur su ile içersen. Kana daha hızlı karışır.

Ama bugün neredeyse hiç protein almadım sıkıntı olmaz değil mi?

Spordan 40 dakika önce içilebilir, eğer antrenman sonrası ilk 1 saat içerisinde protein alabilme durumunuz varsa sıkıntı olmayacaktır. Aksi taktirde spor sonrası da kullanabilirsiniz.

Spordan 40 dakika önce içilebilir, eğer antrenman sonrası ilk 1 saat içerisinde protein alabilme durumunuz varsa sıkıntı olmayacaktır. Aksi taktirde spor sonrası da kullanabilirsiniz.

Spordan 40 dakika önce içip bir de antrenman bittiğinde içsem bir sıkıntı olur mu?

Karbonhidrat alımı yapıp protein tüketemeyecek veya pişiremeyecek kadar kötü durumdaysanız veya yetiştiremeyecek durumdaysanız içebilirsiniz herhangi bir sakınca yoktur.

İkisini de yapamayacağım içip 40 dakika sonra salona gideceğim antrenman bittiği gibi tekrardan 1 ölçek içeyim mi peki.

İkisini de yapamayacağım içip 40 dakika sonra salona gideceğim antrenman bittiği gibi tekrardan 1 ölçek içeyim mi peki.

İçebilirsiniz fakat, bir şekilde karbonhidrat almanız gerekiyor. Marketlerde satılan karbonhidrat bazında değerleri iyi olan bir şeyler alıp yiyebilirseniz daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…