Selamlar,
Isolate whey ariyorum. Kaliteli, tadi güzel ve hazimsizlik sindirim problemi yaratmayan protein tozu tavsiyelerinizi bekliyorum. Nutrade ve Scitec düşündüm.
Selamlar,
Isolate whey ariyorum. Kaliteli, tadi güzel ve hazimsizlik sindirim problemi yaratmayan protein tozu tavsiyelerinizi bekliyorum. Nutrade ve Scitec düşündüm.
Olimp Pure Whey Protein Isolate 1800 Gr özellikleri ve kullanıcı yorumları hakkında detaylı bilgi alabilir; ürünü uygun fiyat, ücretsiz kargo fırsatları ve Supplementler.com güvencesiyle satın alabilirsiniz
Şu an scitec çikolata kullanıyorum normal whey. İzolesini bilemem ancak çikolatasında ki aromanın yapaylığını hissediyorsun. Protein tozunu sert idmanlardan sonra ödül niyetine kullanan birisi olduğum için tat pek memnun etmedi ancak hammaddesine laf yok tabii kalitelidir.
Şu an Scitec çikolata kullanıyorum normal whey. İzolesini bilemem ancak çikolatasında ki aromanın yapaylığını hissediyorsun. Protein tozunu sert idmanlardan sonra ödül niyetine kullanan birisi olduğum için tat pek memnun etmedi ancak hammaddesine laf yok tabii kalitelidir.
Biraz bakındıktan sonra ben de bundan aldım muzlusundan. Suplementler markası da iyi gözüküyor bir dahakine ondan alabilirim. Tevsiyeler için herkese teşekkür eederim.
Biraz bakındıktan sonra ben de bundan aldım muzlusundan. Suplementler markası da iyi gözüküyor bir dahakine ondan alabilirim. Tevsiyeler için herkese teşekkür eederim.