Protein tozu ve creatine önerisi

Kerim_Efe

Hectopat
Daha fazla  
Spora yeni başladım günlük protein ihtiyacımı karşılayamıyorum ve haliyle gelişimim çok yavaş oluyor. Bu yüzden toz almaya karar verdim. En ucuz hangisini alabilirim? Şu an aklımda proteinocn creatine ve supplementler whey var.

Ocean'dan alın geçin polemiklere takılmayın zaten yeni başlamışsınız. Lansman indirimindeki ürünlerden alabilirsiniz.

Başlayalı 1.5 ay falan oluyor dediğin gibi full body yapıyorum.

Ocean'dan alın geçin polemiklere takılmayın zaten yeni başlamışsınız. Lansman indirimindeki ürünlerden alabilirsiniz.

Lansman indirimlileri bulamadım bulursan linkini atabilir misin?

Lansman indirimlileri bulamadım bulursan linkini atabilir misin?

İnternet gitti 2 kere atmış KB.

Ayrıca şimdi run nutritation diye bir marka gördüm anormal ucuz geldi merdiven altı falan mı?
Değil. Bir sürü marka var. Hangisi sana etki eder bilmiyorum. Kimisi kimine iyi geliyor. Örneğin L-Carnitine için arkadaşımda sadece BigJoy markası etki etti. Bana Run Nutritation... Üç aşağı beş yukarı hepsi aynı firmadan alıyordu.

Ayrıca şimdi run nutritation diye bir marka gördüm anormal ucuz geldi merdiven altı falan mı?

Aynı fiyata geliyor ayrıca protein tozunun neresi yapay ki.
Yapay dediğim üretim yöntemi değil. Günümüzde herkes gıdaya ulaşım problemi çekiyor. Önemli olan kürdan gibi bir vücudun yoksa bu tarz şeyler kullanmaman. Zamanla olacak şeyler. Kürdan gibi olan arkadaşım bile hiç bir şey kullanmadan 1 ayda 8 kilo aldı. (Bırakınca hepsini verdi tabi.) Biraz boğaz biraz yakmak ile alakalı konu. Kalori hesabı yapıp 2 saat ağırlık kaldırmakla protein almakla değil sporu spor olarak görmekle başlıyor. Zevk almakla. Biz yeri geliyor salondan 4-5 saat çıkmıyorduk. Her aletin altına illa giricektik özellikle haftasonları. Sonuçta her gün inşaatta çalışan ameleler belli kasları çalışıyor ve o yerleri tutulmuyor. Biz elimizden geldiğince zorluyorduk. Kolumda pıhtı falan attı hatta. Güzel zamanlardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı