Protein tozu ve creatine önerisi

Doğruya sen yönlendir arkadaşım o zaman. Sana il hakemi belgelerimi de atarım vücut geliştirme ve fitness fedarasyonundan olan. Ben ve bazı insanlar doğal bulmuyor. Vitaminlere lafımız yok.

Dene bakalım hayırlı olsun. Creatine içtiğin zaman bol su iç. Aralıklı kullan. Bazen kan testi ver ölçeğe dikkat et. Gerekirse hassas terazi kullan. Fazlası kalp çarpıntısı yapıyor.
Vitamin nasıl doğal oluyor bu durumda :D

Insan bilmedigi konuda neden yorum yapar anlayamiyorum. Konu sahibine gelince, protein tozuna para harcama, creatin multivitamin ZMA Omega 3 D3 takviyelerini kullan. Protein tozu gramaj acisindan en kotu F/P takviyesi şu an. Gercekten faydasini gormek icin spordan sonra ve gun icinde ara ogun olarak tuketilmesi gerekir. Profesyoneller icin en pratik protein takviyesi. Ulkemizde fiyatlari cok yuksek oldugundan 2 kg lik toz yerine alinacak 15 kilo tavuk gogsu daha faydali olur.

Son düzenleme:
Babam 188 annem 172 abim 190.

Insan bilmedigi konuda neden yorum yapar anlayamiyorum. Konu sahibine gelince, protein tozuna para harcama, creatin multivitamin ZMA Omega 3 D3 takviyelerini kullan. Protein tozu gramaj acisindan en kotu F/P takviyesi şu an. Gercekten faydasini gormek icin spordan sonra ve gun icinde ara ogun olarak tuketilmesi gerekir. Profesyoneller icin en pratik protein takviyesi oldugu icin kullanilir. Ulkemizde fiyatlari cok yuksek oldugu icin ayni 2 kglik toz yerine alinacak 15 kilo tavuk gogsu daha faydali olur.

Yapay zeka ile ortalama fiyat tablosu çıkardım biraz önce attığım fiyattan alırsam toz daha uyguna geliyor.

Evde ZMA Omega 3 var tribulus da var ama onu kullanmam sakıncalı olur gibi.

Babam 188 annem 172 abim 190.

Yapay zeka ile ortalama fiyat tablosu çıkardım biraz önce attığım fiyattan alırsam toz daha uyguna geliyor.

Evde ZMA Omega 3 var tribulus da var ama onu kullanmam sakıncalı olur gibi.

Onerdigim takviyeleri spor yapiyor ya da yapmiyor ol fark etmez kullanabilirsin. Bunlar ilac degil sadece besinlerden elde edilen vitamin ve mineraller. Profesyonel sporcular o kadar iyi beslenmelerine ragmen bu takviyeleri kullanir, biz garibanlar zaten iyi beslenemiyorken daha cok ihtiyacimiz oluyor bu takviyelere.

Protein tozu gb ek katkılar kullanacaksan B kompleks vitamin hapı almayı unutma. Basitçe anlatacak olursam protein kasların tuğlası ise B6 ve B12 vitamini harcı oluyor. Ek katkılar ile kas kütle alımını hızlandıracaksan B vitamini şart. Günlük besinler ile ihtiyacın olan B6 ve B12 vitaminini alamıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı