SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 17 Haziran 2022 #12 Farklı şeyler bu yüzden kıyas yapılamaz. İkisinide alabilirsin, sadece yaşın sıkıntı.
KadirSözen06 Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #13 SUSAMLI ÇUBUK dedi: Farklı şeyler bu yüzden kıyas yapılamaz. İkisinide alabilirsin, sadece yaşın sıkıntı. Genişletmek için tıkla... yaşıma göre ne önerirsin
SUSAMLI ÇUBUK dedi: Farklı şeyler bu yüzden kıyas yapılamaz. İkisinide alabilirsin, sadece yaşın sıkıntı. Genişletmek için tıkla... yaşıma göre ne önerirsin
SUSAMLI ÇUBUK Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 2.671 Makaleler 1 Çözümler 12 17 Haziran 2022 #14 KadirSözen06 dedi: yaşıma göre ne önerirsin Genişletmek için tıkla... Sadece bu takviyeleri alınca baştan savma şekilde yapma çünkü proteini vücutta tamamen tuketmen gerekiyor. Ben günlük protein tozu ve amino asit tableti tüketiyorum. Ayrıca haftada 2 kere Glutamin ve Keratin alıyorum
KadirSözen06 dedi: yaşıma göre ne önerirsin Genişletmek için tıkla... Sadece bu takviyeleri alınca baştan savma şekilde yapma çünkü proteini vücutta tamamen tuketmen gerekiyor. Ben günlük protein tozu ve amino asit tableti tüketiyorum. Ayrıca haftada 2 kere Glutamin ve Keratin alıyorum