Protein ve Creatine önerisi

Muhammet Erda

Hectopat
Daha fazla  
2000TL toplam bütçem var.
Creatine olarak kingsize aromalı 1kg düşünüyorum. Protein tozu olarak hiq+ düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir?

Aromalı kreatin önermem genelde fakat bu iki ürün, 2000 TL'ye alabileceğiniz en iyi ürünlerden.

Aromalı kreatin önermem genelde fakat bu iki ürün, 2000 TL'ye alabileceğiniz en iyi ürünlerden.

Hiq protein 600tlye düşüyor onu alacağım.

Hiq protein 600tlye düşüyor onu alacağım.
Servis sayısını görmediniz herhalde. 500 gramlık ürünü 17 gün götürüyor, benim attığım 2 ay götürüyor.

Nedir bu forumdaki HIQ sevdası böyle.

Servis sayısı önemli değil, kalitesi önemli. Aylık 1500tl butcem var.
Attığım hiçbir ürün kalitesiz değil. Aksine, 52 senedir hammadde üreten İngiliz firmasıyla beraber çalışılıyor.

HIQ popülizmin kölesi olmuş bir markadır. Her ürünü, normal fiyatın 50-100-150 TL fazlasına satıyorlar.

Birisi 52 senedir hammadde üretiyor, birisi sadece 2 senedir piyasada. Ederi o kadar etmeyen ürüne para vermek sizin tercihiniz, iyi kullanımlar.

Attığım hiçbir ürün kalitesiz değil. Aksine, 52 senedir hammadde üreten İngiliz firmasıyla beraber çalışılıyor.

HIQ popülizmin kölesi olmuş bir markadır. Her ürünü, normal fiyatın 50-100-150 TL fazlasına satıyorlar.

Birisi 52 senedir hammadde üretiyor, birisi sadece 2 senedir piyasada. Ederi o kadar etmeyen ürüne para vermek sizin tercihiniz, iyi kullanımlar.
Kingsize veya Bigjoy hangisi daha iyidir ?

Kingsize veya Bigjoy hangisi daha iyidir ?
Kreatin olarak soruyorsanız, attığım Kingsize Kreatin daha ekonomik ve yüksek servis sayılı.

BigJoy'un ise 800 TL'ye 100 servislik kreatini bulunuyor. Kreatin konusunda merdiven altı olmadığı sürece marka pek fark etmiyor.

Peki neden supplementlerin protein tozunu önerdiniz?
Türkiye'de bulunan ve sektörde bulunan en köklü firma kendileri. Piyasada Supplementler.com kadar güzel bir hammadde ve fiyat ile ürün satan BigJoy dışında başka firma yok. BigJoy'da aynı hammaddeyi kullanıyor zaten.

Ayrıca 66 servislik ürüne 900 TL'lik kaliteli bir protein tozu bulmak neredeyse imkansız şu an. Tat ve karışım olarak da 10/10 bir ürün, kendim de bizzat denedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı