Proteinocean iyi midir?

Elecksy

Decapat
Daha fazla  
Merak etmemin sebebi Proteinocean hemen hemen her şeyi satıyor, onlarca marka varken hangisinden neyi alacağım konusunda kafam çok karıştı, almak istediğim şeyleri tek bir markadan topluca almak istiyorum. Proteinocean'dan alınır mı? Veya herhangi başka bir markadan böyle bir şey yapabilir miyim?

Proteinocean lansman ve bazı gıda ürünleri dışında tercih edeceğim bir marka değil. Whey proteinlerin protein oranı az, kreatinin servisini alt sınırdan satıyorlar, pre workoutların daha iyileri var, vitaminler gereksiz pahalı vs. belli bir bütçe ve almak istediklerinizi yazarsanız öneririm.

Proteinocean lansman ve bazı gıda ürünleri dışında tercih edeceğim bir marka değil. Whey proteinlerin protein oranı az, kreatinin servisini alt sınırdan satıyorlar, pre workoutların daha iyileri var, vitaminler gereksiz pahalı vs. belli bir bütçe ve almak istediklerinizi yazarsanız öneririm.
Whey ve Creatine önceliğim onun dışında BCAA/EAA, L-Carnitine, Glutamine, falan denemek istiyorum.

almak istediğim şeyleri tek bir markadan topluca almak istiyorum.
Yapacağın en iyi şey ürünleri farklı markalardan almak olur.
Protein oceanda kreatin ucuza geliyordur onu alırsın. Hardlineda whey daha mantıklıdır onu alırsın gibi gibi.
Bu supplement alırken öğrenilmesi gereken ilk şey zaten. Marka önerilmez, markanın ürünü önerilir.

Spora yeni mi başladınız?

Evet fakat kullanım gerekliliği açısından soruyorsanız zaten şu an kullanmayı düşünmüyorum sadece merak ettiğimden açtım konuyu.

Yapacağın en iyi şey ürünleri farklı markalardan almak olur.
Protein oceanda kreatin ucuza geliyordur onu alırsın. Hardline'da whey daha mantıklıdır onu alırsın gibi gibi.
Bu supplement alırken öğrenilmesi gereken ilk şey zaten. Marka önerilmez, markanın ürünü önerilir.

Anladım teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı