Proteinocean lansman ürünü alınır mı?

melokaya

Megapat
Daha fazla  
Proteinocean sitesinde lansman ürünü diye piyasaya göre bayağı ucuz bir ürün var. Ölçeği 35 gram olarak hesaplasak bile gayet iyi bir fiyat çıkıyor. Amino asit profili de ölçeği 35 gr olarak hesaplayınca yeterli kalıyor. Bu sebeple 4000 g olacak şekilde aldım. Sadece çok fazla dolandırıcı marka olduğu için bu markada da amino asit profilinde sahtekarlık yapılmış olabilir mi diye şüphedeyim. Güvenilir midir?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• IMG_20250318_110621.jpg
    IMG_20250318_110621.jpg
    65,5 KB · Görüntüleme: 54
Ben de Proteinocean'ın protein tozunu kullanıyorum ve güvenilir bir marka olduğunu söyleyebilirim. Ama içerik olarak diğer markalara bakacak olursak fiyatını daha çok hak eden markalar olduğunu düşünüyorum. Tabii siz lansman fiyatından aldığınız için bu konuda da sorun yok.

Ben de Proteinocean'ın protein tozunu kullanıyorum ve güvenilir bir marka olduğunu söyleyebilirim. Ama içerik olarak diğer markalara bakacak olursak fiyatını daha çok hak eden markalar olduğunu düşünüyorum. Tabii siz lansman fiyatından aldığınız için bu konuda da sorun yok.

Teşekkürler. Analiz raporlarının cam kavanozla yollanmış olması şüphe ettirdi ama kaç yıllık firma. Gıda dedektifinin de listesinde yoktu umarım doğrudur içeriği çünkü 2 ay kullanacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı