Proteinocean Lansman Whey alınır mı?

GauchoAga

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 3570/RX 570 4GB/16GB DDR3 RAM/GameBooster GB-G69K Klavye/Gamenote MS1012A Mouse/Rampage Thunder Kulaklık
Proteinocean lansman whey 16 servisi 330 liraya geliyor yanına bir de creatine ve shaker alacağım. Yaklaşık 600 Türk lirasına geliyor toplam creatin shaker ile birlikte sizce alınır mı?

Ben şu anki lansman whey proteini aldım ama sulu bisküvi tadı geliyor, bir de içinde renkli granüller var. Açıkçası tadını çok da beğenmedim. Bir şekilde içip bitirmeye çalışacağım. Onun dışında kreatini aşırı merdivenaltı olmamak kaydıyla neredeyse her markadan alabilirsiniz. Proteinocean'dan da alabilirsiniz.

Ben şu anki lansman whey proteini aldım ama sulu bisküvi tadı geliyor, bir de içinde renkli granüller var. Açıkçası tadını çok da beğenmedim. Bir şekilde içip bitirmeye çalışacağım. Onun dışında kreatini aşırı merdivenaltı olmamak kaydıyla neredeyse her markadan alabilirsiniz. Proteinocean'dan da alabilirsiniz.

Hocam kusturacak seviye kötü değilse içilebilirse sıkıntı yok benim için.Tavsiyeniz ve tecrübelerinizi paylaştığınız içinde teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı