Hayır.
Önerebileceğiniz bir paket var mı hocam bu fiyat aralığında yoksa sadece creatin ile shaker alsam yeterli mi?
Hayır.
Kreatin al yeter.Önerebileceğiniz bir paket var mı hocam bu fiyat aralığında yoksa sadece creatin ile shaker alsam yeterli mi?
Kreatin al yeter.
Direk bir bardak suya da karıştırabilirsin. Önerim bu kreatini al, Tuna10 kodunu kullan.Hocam shaker yok normal su şişesine döksem karıştırsam olur mu?
Direk bir bardak suya da karıştırabilirsin. Önerim bu kreatini al, tuna10 kodunu kullan.
2 ölçek dökmeniz yeterlidir.Peki hocam kaç ölçek dökeceğim bir ölçek mi?
hocam merhabalar creatini aldım kulanıyorum nasıl bir etkisi olur acaba hisedebilirmiyim o etkiyi ve nasıl çalışmalıyım bana bir liste çıkarabilirmisiniz acaba ? @cinar_yasarrr2 ölçek dökmeniz yeterlidir.
1-2 hafta içerisinde vücudunda farkedebileceğin bir değişim olabilir. Kasların içi su toplayacak ve biraz büyüyecek. Tartı ağırlığın 2 3 kg artacak. Db chest press de 15 kg dumbella set atabiliyorsan 17.5a çıkabilir ağırlığın. Yani kısaca kasların içi su toplayacak ve büyüyecek bu yüzden tartı ağırlığın artacak. Tekrar sayın veya ağırlıklarında artacak. 1 2 Hafta içerisinde olacak hepsi.hocam merhabalar creatini aldım kulanıyorum nasıl bir etkisi olur acaba hisedebilirmiyim o etkiyi ve nasıl çalışmalıyım bana bir liste çıkarabilirmisiniz acaba ? @cinar_yasarrr
Aromasız alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.