Gıda Proteinocean Whey+Creatine+BCAA Parolapara ile 353TL!

400tl iade anında mı geliyor? Bankaya çekilebiliyor mu yoksa parolapara hesabında kalıp zorunlu harcıyor muyuz?

400TL iade anında mı geliyor? Bankaya çekilebiliyor mu yoksa Parolapara hesabında kalıp zorunlu harcıyor muyuz?

Bende bunu merak ediyorum parolparada kalıyorsa hiç lüzum yok.

@em1r0 @Snowsat
Para transferi gerçekleştirebilirsiniz Parolapara üzerinde kalmıyor.

Alacak arkadaşlara tavsiyem şu BCAA'yı hiç açmayın uygun bir fiyata birine satın bence ben hayatımda bu kadar yogun bir aroma görmedim kusacagım resmen.

(Daha önce agır aromalar kullandım bu deneyime göre yorum yapıyorum çok agır size tavsiyem açmadan satmanızdır)

Hesabı dogrularken bilgilerinizi kontrol edin diye hata veriyor bilgiler doğru olmasına rağmen vazgeçtim.

Hesabı dogrularken bilgilerinizi kontrol edin diye hata veriyor bilgiler doğru olmasına rağmen vazgeçtim.

Sizden kaynaklı bir sorun genellikle yüz taramasında sorun olabiliyor doğru yapın veya yaşınız 18 altıysa da izin vermiyor olabilir.

Sizden kaynaklı bir sorun genellikle yüz taramasında sorun olabiliyor doğru yapın veya yaşınız 18 altıysa da izin vermiyor olabilir.

Ne alaka kanka yuz taraması yapmıyor bile en basta hata verdi.

Sağ olun hocam şimdi geçtim bende anında cashback geliyor bilginize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…