ProteinOcean Whey Protein vs BigJoy Whey Protein

Daha fazla  
Arkadaşlar Whey Protein alacağım. BigJoy markasını pek bilmiyorum fakat diğer iki markanı kreatinini kullandığım için onların kalitesini biliyorum. Sizce hangisini almalıyım?
ProteinOcean: 400g 599TL
BigJoy: 990g 900TL
HIQ: 900g 975TL
HIQ ve ProteinOcean kalitesini biliyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Whey Protein alacağım. BigJoy markasını pek bilmiyorum fakat diğer iki markanı kreatinini kullandığım için onların kalitesini biliyorum. Sizce hangisini almalıyım?
Proteinocean: 400G 599TL
BigJoy: 990G 900TL
HIQ: 900G 975TL
HIQ ve Proteinocean kalitesini biliyorum.

Hocam Hardline3Whey'e de bakabilirsiniz.

Scitec ice coffee aromasından memnun musunuz?

Ice coffee > vanilya > muzlu.

Muzlu sakın almayın, tadı kötü olduğundan değil çok yumuşak o yüzden aromasını hissetmiyorsunuz, vanilyanın tam vanilya olduğunu düşünmüyorum çilekli ahududulu karışık sanırım o yüzden danone gibi aroması. Ice coffee en iyisi diyebilirim çünkü kapiçino denemedim stok yok ve gerçek kahveye bayağı yakın tadı var. Tada önem veriyorsanız sütün yağlı olması fark ettiriyor.

Ice coffee > vanilya > muzlu.

Muzlu sakın almayın, tadı kötü olduğundan değil çok yumuşak o yüzden aromasını hissetmiyorsunuz, vanilyanın tam vanilya olduğunu düşünmüyorum çilekli ahududulu karışık sanırım o yüzden danone gibi aroması. Ice coffee en iyisi diyebilirim çünkü kapiçino denemedim stok yok ve gerçek kahveye bayağı yakın tadı var. Tada önem veriyorsanız sütün yağlı olması fark ettiriyor.

Kapunio çok iyiydi ya. İce coffee denemek istiyorum. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı