Ocean değerleri diğer markalara göre daha düşük oluyor. Ancak kullanılır, kendinize göre hesap yapıp 1.1.5 2 ölçek kullanabilirsiniz. Güvenilir marka en azından
Ocean değerleri diğer markalara göre daha düşük oluyor. Ancak kullanılır, kendinize göre hesap yapıp 1.1.5 2 ölçek kullanabilirsiniz. Güvenilir marka en azından.
Gainer almak yerine yeterli beslenmenizi öneririm. Yine de almak istiyorsanız, Kreatin 100 TL'ye geliyor diye alınır. Amacınız sadece Gainer almaksa, daha kaliteli markalar önerilir.
Gainer almak yerine yeterli beslenmenizi öneririm. Yine de almak istiyorsanız, kreatin 100 TL'ye geliyor diye alınır. Amacınız sadece gainer almaksa, daha kaliteli markalar önerilir.
Gainer almak yerine yeterli beslenmenizi öneririm. Yine de almak istiyorsanız, kreatin 100 TL'ye geliyor diye alınır. Amacınız sadece gainer almaksa, daha kaliteli markalar önerilir.
Türkiye'de satılan pre-workoutları beğenmiyorum. Hepsinin içeriği neredeyse aynı. Thirtyone var fakat kullanmadığım ürünü önermemeye özen gösteriyorum.
Türkiye'de satılan pre-workoutları beğenmiyorum. Hepsinin içeriği neredeyse aynı. Thirtyone var fakat kullanmadığım ürünü önermemeye özen gösteriyorum.