Proteinocean'ın Gainer ve kreatin paketi alınır mı?

Ocean değerleri diğer markalara göre daha düşük oluyor. Ancak kullanılır, kendinize göre hesap yapıp 1.1.5 2 ölçek kullanabilirsiniz. Güvenilir marka en azından

Ocean değerleri diğer markalara göre daha düşük oluyor. Ancak kullanılır, kendinize göre hesap yapıp 1.1.5 2 ölçek kullanabilirsiniz. Güvenilir marka en azından.

Sıkıntı yaşatmayacaksa alırım hocam, zaten beslenme düzenini ayarlıyorum bu ekstra katkı olsun.

@emircanunlts alınır mı? Hocam, kreatinde çok fark etmiyor ama
1099TL gainer+crea+shaker paketi, makul gibi geldi.

Son düzenleme:
Gainer almak yerine yeterli beslenmenizi öneririm. Yine de almak istiyorsanız, kreatin 100 TL'ye geliyor diye alınır. Amacınız sadece gainer almaksa, daha kaliteli markalar önerilir.

İkili paketi mantıklı geldi, beslenme düzenim var takviye olarak baktım buna kreatinde almak istiyordum.

Cevap.

Gainer almak yerine yeterli beslenmenizi öneririm. Yine de almak istiyorsanız, kreatin 100 TL'ye geliyor diye alınır. Amacınız sadece gainer almaksa, daha kaliteli markalar önerilir.

Hocam HIQ, kingsize ve Hardline iyi midir?
Aralarında en iyi pre kingsize mı?
@emircanunlts

Son düzenleme:
İkili paketi mantıklı geldi, beslenme düzenim var takviye olarak baktım buna kreatinde almak istiyordum.

Cevap.

Hocam HIQ, kingsize ve Hardline iyi midir?
Aralarında en iyi pre kingsize mı?
@emircanunlts
Türkiye'de satılan pre-workoutları beğenmiyorum. Hepsinin içeriği neredeyse aynı. Thirtyone var fakat kullanmadığım ürünü önermemeye özen gösteriyorum.

Kingsize, F/P gözüküyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı