Proteinocean'ın Gainer ve kreatin paketi alınır mı?

Kingsize 1000 gram 1000 TL.
HIQ 300 gram 650 TL ise HIQ daha pahalı oluyor. Kingsize serviş başı 6.5 TL, HIQ 10.2 TL.

Hocam big joy olan çilek almak daha mı iyi çok şekerli demiş bazıları.
Ya da alternatif marka öneriniz var mı birkaç kişiule konuştum yine big joy önerdi gainerda.

Bu nasıldır?

Kingsize 1000 gram 1000 TL.
HIQ 300 gram 650 TL ise HIQ daha pahalı oluyor. Kingsize serviş başı 6.5 TL, HIQ 10.2 TL.

Bakar mısınız hocam HIQ'e.

Son düzenleme:
Hocam big joy olan çilek almak daha mı iyi çok şekerli demiş bazıları.
Ya da alternatif marka öneriniz var mı birkaç kişiule konuştum yine big joy önerdi gainerda.

Bu nasıldır?

Bakar mısınız hocam HIQ'e.
HIQ daha ucuza geliyorsa alabilirsiniz. Tat kişiye özeldir.

HIQ daha ucuza geliyorsa alabilirsiniz. Tat kişiye özeldir.

Yok hocam tat değil iş görür mü olarak sordum kreatini de buradan alırım hem %10 indrim kodları var.

@emircanunlts
Hocam 4 ölçek 200gr bir porsiyon diyor, günde 1-2 porsiyon kullanın yazmışlar.
8 ölçek mi kullanacağım ben günde.

Son düzenleme:
Yok hocam tat değil iş görür mü olarak sordum kreatini de buradan alırım hem %10 indrim kodları var.

@emircanunlts
Hocam 4 ölçek 200gr bir porsiyon diyor, günde 1-2 porsiyon kullanın yazmışlar.
8 ölçek mi kullanacağım ben günde.
Hayır 4 ölçek yani 200 gramdan fazla kullanmanıza gerek yok. Kullansanız bile, vücudunuz hepsini sindiremeyebilir.

Günlük ideal gainer, 100-200 gramdır. Daha fazlasına gerek yok. 100 gram yani 2 ölçek bile kullanabilirsiniz.

Hayır 4 ölçek yani 200 gramdan fazla kullanmanıza gerek yok. Kullansanız bile, vücudunuz hepsini sindiremeyebilir.

Günlük ideal gainer, 100-200 gramdır. Daha fazlasına gerek yok. 100 gram yani 2 ölçek bile kullanabilirsiniz.

Anladım hocam, Hardline 5 ölçek demiş.

@emircanunlts SSN nutrition nasıldır hocam.
5kg Gainer'ı avantajlı.

@emircanunlts hocam kahvaltıdan sonra ve antrenmandan önce almak mantıklı mı 4 ölcegi gunde 2 defa yoksa tek seferde ve hangi zamanda alınmalı?

@emircanunlts hocam bu bayağı şekerli ya 2 ölceğe 250ML su koyuluyor 350 koysam olur mu ve mecbur 2 hafta katlanacağız mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı