Protokol mü spektrum Phantom mu?

unki

Hectopat
Daha fazla  
Tam şöyle ana skinim olarak kullanacak güzel bir Phantom ararken mağazama protokol Phantom geldi. Bu fiyata değer mi, başka hangi skinler var diye bakınırken de spektrum aklıma geldi. Spektrum'u beklemeye kalksam çok uzun sürer mi diye arada kaldım. Resmen kumar gibi, Protokol'ü almazsam hem o hem de spektrum bir daha gelmeyebilir, ancak Protokol'ü alırsam sonradan spektrum gelir ve pişman olabilirim. Sizce hangisi daha iyi seçenek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam şöyle ana skinim olarak kullanacak güzel bir Phantom ararken mağazama protokol Phantom geldi. Bu fiyata değer mi, başka hangi skinler var diye bakınırken de spektrum aklıma geldi. Spektrum'u beklemeye kalksam çok uzun sürer mi diye arada kaldım. Resmen kumar gibi, Protokol'ü almazsam hem o hem de spektrum bir daha gelmeyebilir, ancak Protokol'ü alırsam sonradan spektrum gelir ve pişman olabilirim. Sizce hangisi daha iyi seçenek?

Protokol Phantom çok iyidir ses olarak olsun falan ama Spectrum'da iyidir çok iyidir bence hazır gelmişken seviyorsan protokol al çünkü Spectrum berki 1 yıl sonra gelecek berki ikisi de 2 yıl sonra anca gelecekler belli olmaz yani gelmişken seviyorsan al.

Protokol Phantom çok iyidir ses olarak olsun falan ama Spectrum'da iyidir çok iyidir bence hazır gelmişken seviyorsan protokol al çünkü Spectrum berki 1 yıl sonra gelecek berki ikisi de 2 yıl sonra anca gelecekler belli olmaz yani gelmişken seviyorsan al.
Protokol'ü sevdim ancak bence Spektrum daha hoş. Sorun şu ki Spektrum mağazaya ne zaman gelir onu bilmiyorum. Özellikle seviyesi yüksek skinlerin mağazaya daha az gelme gibi bir olayı varsa daha da sıkıntı. Riskli oynamayayım diyorum ancak pişman da olmak istemiyorum. Şimdilik başka cevap gelmezse biraz daha düşünüp Protokol alacağım gibi duruyor.

Protokol'ü sevdim ancak bence spektrum daha hoş. Sorun şu ki spektrum mağazaya ne zaman gelir onu bilmiyorum. Özellikle seviyesi yüksek skinlerin mağazaya daha az gelme gibi bir olayı varsa daha da sıkıntı. Riskli oynamayayım diyorum ancak pişman da olmak istemiyorum. Şimdilik başka cevap gelmezse biraz daha düşünüp protokol alacağım gibi duruyor.

Dostum bence de Spectrum daha güzel ama ne zaman gelir bilmiyorum mağazana.

Spectrum phantom sahibiyim, ikisininde kendine göre artıları var ama tercihim spectrum olur, bitirişi harika

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı