Selam. Ben 2 gün önce mağazama gelen Spectrum Phantom'u satın aldım. Bugün de mağazama Protokol Phantom geldi. Sizce hangisi daha iyi? Spectrum'u iade edip protokol alınır mı?
Selam. Ben 2 gün önce mağazama gelen Spectrum Phantom'u satın aldım. Bugün de mağazama protokol Phantom geldi. Sizce hangisi daha iyi? Spectrum'u iade edip protokol alınır mı?
Selam. Ben 2 gün önce mağazama gelen Spectrum Phantom'u satın aldım. Bugün de mağazama Protokol Phantom geldi. Sizce hangisi daha iyi? Spectrum'u iade edip protokol alınır mı?
Kişiden kişiye değişir. Spectrumu seviyorsanız kalsın sizde protocol istiyorsanız iade edin alın burdaki kimsenin beğenisi sizin kararınızı değiştirmemeli sonuçta sen oynuycaksın biz değil.
Kişiden kişiye değişir. Spectrumu seviyorsanız kalsın sizde protocol istiyorsanız iade edin alın burdaki kimsenin beğenisi sizin kararınızı değiştirmemeli sonuçta sen oynuycaksın biz değil.
Yapma garanti pişman olursun yeni gelecek set derken arcadeyi kastediyorsan spectrum phantom tek başına setten daha iyi gözüküyor bence zaten öyle bir sete o kadar para verilmez illaki set alıcam ben diyorsan sonraki seti bekle