Proton VPN güvenilir midir?

SPEAZCHY

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 7 5800H RX 6600M 512 GB SAMSUNG SSD
Merhaba, bugünlerde Proton VPN indirdim ve Discord vb. uygulamalara giriş sağlıyorum ancak içimde biraz korku var, Proton VPN bilgi sızdırıyor mudur diye. Şifre vb. bilgilerimi sızdırır mı? Şimdiden teşekkürler.

Ben hiçbir vpn e tam güvenemediğim için o tarz işlere farklı tarayıcı kullanıyorum (tarayıcı üzerinden kullanıyorsanız). 1 yıldır proton kullanıyorum bir yanlışı olmadı.

Canım adamların uzantısını tarayıcıda kullanıp kendi programlarını masaüstün de nasıl kullanmıyorsun hayret ettim haline. Neyse vpn seçimine hayran kaldım doğru yoldayız.

WARP var internet hızını düşürmeden bağlanırsınız tam VPN değil ama işe yarıyor yani araştırabilirsiniz.

WARP var evet ben onu kaldırıp çöpe attım. Ağ akışını yavaşlatıyor warp'a +Unlimited olarak bağlıyken hız testi yaptım 10 mbps bile zor gördü güya en yakın sunucuya atama yapıyormuş gördük neler yaptığını. Proton da böyle bir rezillik yok ücretsiz haliyle ISS'in sunduğu hız neyse onla beraber haraket ediyor Plus'ı tahmin bile edemiyorum sunucu yükü hep %1 olmalı. Önerdiğin VPN'e hiç işe yaramıyor diyemem ama yavaş olarak çalıştığı için bizim karşımızı bir seçenekmiş gibi çıkmasın artık.

Merhaba, bugünlerde Proton VPN indirdim ve Discord vb. uygulamalara giriş sağlıyorum ancak içimde biraz korku var, Proton VPN bilgi sızdırıyor mudur diye. Şifre vb. bilgilerimi sızdırır mı? Şimdiden teşekkürler.

Global da en iyi en güvenilir VPN'i tercih edip kullanıyorsun haberin yokmuş. Free olarak mantıklı seçenektir proton. Hollanda ve Polonya hızlı ücretsiz sunucuları. Başta sunucu yükü % oranıyla yüksek rakamlarda gözükse de bağlantı süresi uzadıkça bağlandığın sunucunun gecikmesi düşecektir hatta kullandıkça Plus aboneliği satın almışsın gibi davranacaksın çünkü bu hissi ve kaliteyi yaşatıyor.

Son düzenleme:
WARP var evet ben onu kaldırıp çöpe attım. Ağ akışını yavaşlatıyor WARP'a +unlimited olarak bağlıyken hız testi yaptım 10 Mbps bile zor gördü güya en yakın sunucuya atama yapıyormuş gördük neler yaptığını. Proton da böyle bir rezillik yok ücretsiz haliyle ISS'in sunduğu hız neyse onunla beraber hareket ediyor Plus'ı tahmin bile edemiyorum sunucu yükü hep %1 olmalı. Önerdiğin VPN'e hiç işe yaramıyor diyemem ama yavaş olarak çalıştığı için bizim karşımızı bir seçenekmiş gibi çıkmasın artık.

Vallahi o senden kaynaklı sıkıntı olabilir benim internetimi neredeyse hızlandırıyor bile :D

Vallahi o senden kaynaklı sıkıntı olabilir benim internetimi neredeyse hızlandırıyor bile :D

Hayal görmediğine emin olmalıyım. Benle işi olamaz artık ikinci aboneliğimden sonra bana sunmuş olduğu o rezalet günlerin ardından ve kötü hizmeti yüzünden yollarımızı ayırdık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı