Cigulicik Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #1 Daha dün kullanmama rağmen bugün açmaya çalıştığımda oturum açılırken bekleyin deyip takılı kalıyor sitesine de giremiyorum. Acaba kapandı mı?
Daha dün kullanmama rağmen bugün açmaya çalıştığımda oturum açılırken bekleyin deyip takılı kalıyor sitesine de giremiyorum. Acaba kapandı mı?
Çözüm Cigulicik 4 Mayıs 2025 Proton VPN'i sildim ve Opera'dan VPN açarak yeniden indirdim sorun çözüldü.
Kyoya Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 211 Çözümler 1 4 Mayıs 2025 #2 Hayır, kapanmadı. Açık, ve hala kullanılabiliyor. Başka cihazdan vs denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Cigulicik Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #3 Kyoya dedi: Hayır, kapanmadı. Açık, ve hala kullanılabiliyor. Başka cihazdan vs denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Telefonda kullanılıyor ama bilgisayarda bu sorun oluyor. Artı 0 Eksi
Kyoya dedi: Hayır, kapanmadı. Açık, ve hala kullanılabiliyor. Başka cihazdan vs denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Telefonda kullanılıyor ama bilgisayarda bu sorun oluyor.
Geforce Mx130 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 2.657 Çözümler 26 4 Mayıs 2025 #4 Cigulicik dedi: Daha dün kullanmama rağmen bugün açmaya çalıştığımda oturum açılırken bekleyin deyip takılı kalıyor sitesine de giremiyorum. Acaba kapandı mı? Genişletmek için tıkla... Chrome'a VPN eklentisi ekleyin sonrasında açıp deneyin. Artı 0 Eksi
Cigulicik dedi: Daha dün kullanmama rağmen bugün açmaya çalıştığımda oturum açılırken bekleyin deyip takılı kalıyor sitesine de giremiyorum. Acaba kapandı mı? Genişletmek için tıkla... Chrome'a VPN eklentisi ekleyin sonrasında açıp deneyin.
KS KS Cigulicik Decapat Katılım 11 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #5 Proton VPN'i sildim ve Opera'dan VPN açarak yeniden indirdim sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
B BursaliEfsane Picopat Katılım 20 Nisan 2025 Mesajlar 684 Çözümler 2 4 Mayıs 2025 #6 Aynisi oluyordu DNS'i Cloudflare yerine ISS'nin DNS'ini kullan dedim düzeldi bir deneyin. Artı 0 Eksi
X xaiver01 Centipat Katılım 10 Nisan 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #7 BursaliEfsane dedi: Aynisi oluyordu DNS'i Cloudflare yerine ISS'nin DNS'ini kullan dedim düzeldi bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapabilirim? Artı 0 Eksi
BursaliEfsane dedi: Aynisi oluyordu DNS'i Cloudflare yerine ISS'nin DNS'ini kullan dedim düzeldi bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapabilirim?