Proton VPN güvenilir mi?

Ben ücretsiz kullanıyorum işimi görüyor hocam. Ücretli sürüm alacaksanız kasım indirimlerini bekleyin en son kasım da %50 indirimler yapıyordu.

1 mail var yani Gmail alternatifi arıyordum bende teşekkürler.

Hocam bu aylik 10TL ile yeni hesap acarak kullanma planim var. Ancak bir sorum olacak. Hesap acmadan alirsam Gmail hesabina aliyor Google Play'den. Sonra ne olur? Bosa mi gider hesap acmazsam.

Garanti olsun Proton hesabı açın sonra alın.

Dediğinizi yapınca ne olur bilmiyorum.

1 mail var yani Gmail alternatifi arıyordum bende teşekkürler.

Garanti olsun Proton hesabı açın sonra alın.

Dediğinizi yapınca ne olur bilmiyorum.

Sizde var mi Plus? Varsa bir acik, kapali hiz testi sonucu atma sansiniz var mi? Ucretsizi aşırı dusuyor. 150'den 10a iniyor. Kaspersky'da 100e iniyor.

Sizde var mi Plus? Varsa bir acik, kapali hiz testi sonucu atma sansiniz var mi? Ucretsizi aşırı dusuyor. 150'den 10a iniyor. Kaspersky'da 100e iniyor.

Yok ancak uygulamada 10gb/saniye çıkabildiği yazılmış performans olarak kullananlarda memnun 150'den 147 filan düşer en fazla.

Kaspersky VPN önermem antivirüsü kaliteli ancak VPN değil.

Yok ancak uygulamada 10gb/saniye çıkabildiği yazılmış performans olarak kullananlarda memnun 150'den 147 filan düşer en fazla.

Kaspersky VPN önermem antivirüsü kaliteli ancak VPN değil.

Şu an kullanıyorum. O zaman bir Plus alayim. 10TL gider memnun kalmazsam. Sonucu yazarim birazdan.

@wraxos woo şu anda hiçbir VPN acik degil. Speedtest Ookla App uzerinden test gerceklestiriyorum. Şu an 170 download, 25.5 upload cikti. Ping 7, jitter 1.
Japonya #28 servere baglandim.
Test cok gec basladi ancak 50 download 14 upload verdi. Ping 337, jitter 25.

Plus alacagim birazdan. Şu an isim var alamadim daha.

Proton ücretsiz sunucuları çok yoğun. Popüler olduğu için herkes ücretsiz sunuculara yukleniyor. Zaten genellikle ya japonyaya ya da hollandaya atıyor. Şimdi baktım japonya da sunucu doluluğu %91 diyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250502_233717_Proton VPN.jpg
    Screenshot_20250502_233717_Proton VPN.jpg
    45,5 KB · Görüntüleme: 16
Proton ücretsiz sunucuları çok yoğun. Popüler olduğu için herkes ücretsiz sunuculara yukleniyor. Zaten genellikle ya Japonya'ya ya da Hollanda'ya atıyor. Şimdi baktım Japonya da sunucu doluluğu %91 diyor.

Plus deneyeceğim birazdan. Yazarim sonuclari. Şu an hesabi aciyorum.

@wraxos woo aldim plusu.

Ancak şu an test paylasmam mantikli olur mu emin degilim. Internet hizim dustu şu an. Ancak 50 download 18 upload aliyorum. En hizli sunucu (Romanya) secili: 30 civari download, 10 upload verdi.

Son düzenleme:
Plus deneyeceğim birazdan. Yazarim sonuclari. Şu an hesabi aciyorum.

@wraxos woo aldim Plus'u.

Ancak şu an test paylasmam mantikli olur mu emin degilim. Internet hizim dustu şu an. Ancak 50 download 18 upload aliyorum. En hizli sunucu (Romanya) secili: 30 civari download, 10 upload verdi.

İnternet hızınız tam düzenlediğinde test yapmak daha sağlıklı olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı