Arkadaşlar selam, ProtonVPN adlı VPN uygulamasını açtım ve birden internete bağlanamaz oldum. İnternetim gitti çözümünü bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim.
Vpn bağlantın bir teknik sıkıntıdan koptuğunda dahalen güvende kalman için internet erişimini kısıtlıyor ve tekrara bağlandığında kullanmaya devam ediyorsun
Burada Türkçesi bulunmakta bunu aşağıdaki resimdeki gibi yaparsan çözülebilir sorunun.
Vpn bağlantın bir teknik sıkıntıdan koptuğunda dahalen güvende kalman için internet erişimini kısıtlıyor ve tekrara bağlandığında kullanmaya devam ediyorsunEki Görüntüle 1534891
Burada Türkçesi bulunmakta bunu aşağıdaki resimdeki gibi yaparsan çözülebilir sorunun.Eki Görüntüle 1534892
Vpn bağlantın bir teknik sıkıntıdan koptuğunda dahalen güvende kalman için internet erişimini kısıtlıyor ve tekrara bağlandığında kullanmaya devam ediyorsunEki Görüntüle 1534891
Burada Türkçesi bulunmakta bunu aşağıdaki resimdeki gibi yaparsan çözülebilir sorunun.Eki Görüntüle 1534892
VPN bağlantın bir teknik sıkıntıdan koptuğunda dahalen güvende kalman için internet erişimini kısıtlıyor ve tekrara bağlandığında kullanmaya devam ediyorsunEki Görüntüle 1534891
Burada türkçesi bulunmakta bunu aşağıdaki resimdeki gibi yaparsan çözülebilir sorunun.Eki Görüntüle 1534892