Proton VPN kullanılır mı?

discordf

Decapat
Arkadaşlar şu an WARP kullanıyorum, hızlı. Ama tam VPN olmadığı ve gizlilik politasının biraz değişik olduğundan değişmek istiyorum. Proton VPN'de yasa dışı işler yapmayacağım, sadece üst düzey güvenlik ve gizlilik için yapacağım. İki sorum var. Ücretsiz sürümü hızlı ve sınırsız mı, çok log tutar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ücretsiz sürümünü bayağıdır kullanıyorum. Sınırsız kullanabilirsiniz ve gayet hızlı, fakat log konusunda bilgim yok ama tuttuğunu sanmıyorum. Proton güvenilir firma.

Ben ücretsiz sürümünü bayağıdır kullanıyorum. Sınırsız kullanabilirsiniz ve gayet hızlı, fakat log konusunda bilgim yok ama tuttuğunu sanmıyorum. Proton güvenilir firma.

Hocam İsviçre'ye log vermişler ama yasa dışı şey yapmadığım sürece sıkıntı yok. Birazdan indiririm.

Şuan en uygun ücretsiz VPN, Proton VPN gibi duruyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam İsviçre'ye log vermişler ama yasa dışı şey yapmadığım sürece sıkıntı yok. Birazdan indiririm.

Sitesinde "No Log Policy" uyguladıkları söyleniyor fakat ne kadar şeffaf bir söylem bilemiyorum. Dediğiniz gibi İsviçre'ye vermiş olabilirler.

İlgili habere ulaşamadım, merak ediyorum, isim/ad/bağlantı/link nedir.

ProtonVPN, No log Policy kısmını bu yasaya dayandırıyor, bu yıl danışmanlık firması olarak Polonya Securitumdan hizmet almışlar.

ProtonMail ise belli durumlar için, süreli loglama yapıyoruz diye belirtmişti ancak süresini ve makaleyi hatırlamıyorum.

İlgili habere ulaşamadım, merak ediyorum, isim/ad/bağlantı/link nedir?

ProtonVPN, No log Policy kısmını bu yasaya dayandırıyor, bu yıl danışmanlık firması olarak Polonya Securitumdan hizmet almışlar.

Protonmail ise belli durumlar için, süreli loglama yapıyoruz diye belirtmişti ancak süresini ve makaleyi hatırlamıyorum.

Hocam forumda görmüştüm, ama deneyeceğim. Cevap verenlere teşekkürler.

Şu anda kullanıyorum, güzele benziyor arkadaşlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı