A Aureliuss Centipat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Diğer 4 Ekim 2024 #1 VPN'ye bağlan butonuna basıyorum "şu anda seçiminize uygun bir sunucu yok" diye bir hata alıyorum sebebini bilen varsa yazabilir mi acaba? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-10-04 214225.png 5,5 KB · Görüntüleme: 63
VPN'ye bağlan butonuna basıyorum "şu anda seçiminize uygun bir sunucu yok" diye bir hata alıyorum sebebini bilen varsa yazabilir mi acaba?
proyato Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 334 4 Ekim 2024 #2 Uygulamayı yeniden başlat bende de oluyor arada bir. Düzelmezse PC'yi yeniden başlat o da olmazsa sil yükle yap. Artı 0 Eksi
Uygulamayı yeniden başlat bende de oluyor arada bir. Düzelmezse PC'yi yeniden başlat o da olmazsa sil yükle yap.
KS KS A Aureliuss Centipat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Ekim 2024 #3 proyato dedi: Uygulamayı yeniden başlat bende de oluyor arada bir. Düzelmezse PC'yi yeniden başlat o da olmazsa sil yükle yap. Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim en son silip baştan yükledim ve şimdi de uygulama hepten açılmıyor Şimdi ne yapmam gerek? Son düzenleme: 5 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
proyato dedi: Uygulamayı yeniden başlat bende de oluyor arada bir. Düzelmezse PC'yi yeniden başlat o da olmazsa sil yükle yap. Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim en son silip baştan yükledim ve şimdi de uygulama hepten açılmıyor Şimdi ne yapmam gerek?