Windscribe VPN vs Proton VPN

Dorzi

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, Chrome için Windscribe kullaniyordum ama artık eklentisi çalışmıyor sanırsam. Uygulamasını indirecektim ama sonrada Proton VPN çok önerildiği gördüm. Normalde Cloudflare Warp kullanicaktim ama Turkcell kullandigimdan dolayı sanırım çalışmıyor.
Birkaç sorum var.

1. Windscribe VPN güvenilir mi?
2. Proton VPN güvenilir mi?
3. Bu iki VPN'den hangisi daha güvenli?
4. VPN Uygulaması indirmek mi daha güvenli yoksa Chrome eklentisi olarak kullanmak mi daha güvenli?
5. Proton VPN ücretli mi? Ücretsiz ise mesela günde 500mb gibi bir olayı var mı ve bölge seçebiliyor muyuz?

Teşekkür ederim. Peki bir yerde okudum 3 tane bölgeyi bedava veriyormuş diğer bölgeler paralı doğru mu? Bana Avrupa'dan en güvenli ve hızlı bölgeyi bulabiliyorsa tamam.

Hız konusunda diğer VPN'lere göre önde olduğunu söyleyebilirim. Size en uygun sunucuyu otomatik atıyor. Genellikle Hollanda, Amerika veya Almanya atanıyor.

IPv6 için yaptım. Onun için özel kod vardı. Xxxx. Xxxx. Xxxx. 1111 gibi bir şeydi. Onu da deneyim. Peki hocam çalıştığını nasıl anlarım Instagram'a falan girerek mi?

IPv6 genelde çoğu yer desteklemez. IPv4 deneyin. Instagram deneyebilirsiniz veya malum siteleri.

Windscribe yüzünden Instagram hesabım çalınmıştı hatta ben windscribe yüzünden çalındığını bilmiyordum. Bir gün forumda konuya denk geldim Instagram hesabını çalıp Elon Musk gönderisi paylaşmışlar birçok kez. Bir de bir sürü kişiyi de takip etmişlerdi. Gönderilen gönderiye kadar hepsi de benim başıma gelmişti ve ikimiz de windscribe VPN kullanıyorduk denk gelmiş olabileceğini zannetmiyorum.

Windscribe yüzünden Instagram hesabım çalınmıştı hatta ben windscribe yüzünden çalındığını bilmiyordum. Bir gün forumda konuya denk geldim Instagram hesabını çalıp Elon Musk gönderisi paylaşmışlar birçok kez. Bir de bir sürü kişiyi de takip etmişlerdi. Gönderilen gönderiye kadar hepsi de benim başıma gelmişti ve ikimiz de windscribe VPN kullanıyorduk denk gelmiş olabileceğini zannetmiyorum.
Geçmiş olsun hocam geri alabildiniz mi bari?

Merhaba hocam,
Güncel olarak hem telefonumda hem de bilgisayarımda proton VPN kullanıyorum. Günlük kullanım limiti yok ancak bölge seçmek için ücret ödemeniz gerekiyor, ücretsiz kullanımda size her seferinde rastgele bir bölge atanıyor. Gayet memnunum. VPN'i uygulama olarak kurmak her şekilde daha sağlıklı bir sonuç verecektir. Proton VPN kullanabilirsiniz.
Hocam Proton'un Chrome eklentisi var mı sadece chrome da kullanıyorum. İleride yüklerim belki programını.

Proton VPN siteside yasaklanmış VPN sitesine VPN ile giriyoruz 🤣

Tamamdır sitesi yasaklanmış VPN ile girip programı indirsem sıkıntı olur mu?

Ben erişebiliyorum siteye, emin misiniz doğru siteye baktığınıza?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı