H Hepha Hectopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 4 28 Ocak 2019 #1 Prototype 1'i yeni aldım Steam'den ama new game dedikten sonra oyuna girmeye çalıştığımda donuyor ve oyunu kapatıyor yükleme ekranında. Bilgisayarım herhangi bir oyunu açabiliyor ilk defa böyle bir problemle karşı karşıya kaldım.
Prototype 1'i yeni aldım Steam'den ama new game dedikten sonra oyuna girmeye çalıştığımda donuyor ve oyunu kapatıyor yükleme ekranında. Bilgisayarım herhangi bir oyunu açabiliyor ilk defa böyle bir problemle karşı karşıya kaldım.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 28 Ocak 2019 #2 Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma - Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
KS KS H Hepha Hectopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 4 28 Ocak 2019 #3 ForAnAngeL dedi: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Bir hata kodu almıyorum. Artı 0 Eksi
ForAnAngeL dedi: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Bir hata kodu almıyorum.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.492 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 28 Ocak 2019 #4 Hepha dedi: Bir hata kodu almıyorum. Genişletmek için tıkla... Siz yine de rapor paylaşın. Rapor paylaşmadan önce Steam üzerinden oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın. Artı 0 Eksi
Hepha dedi: Bir hata kodu almıyorum. Genişletmek için tıkla... Siz yine de rapor paylaşın. Rapor paylaşmadan önce Steam üzerinden oyunun dosya bütünlüğünü doğrulayın.