Oyun Prototype 12,10 TL!

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse
Meslek
Müzisyen
Arkadaşlar selam, Prototype serisini hep sevmişimdir ve hazır indirimdeyken Steam'ime eklemeden duramadım tabii. Ben de aldım indiriyorum, siz de kaçırmayın bence.

Ekran Alıntısı.PNG

prototype 1.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi orasını Moderatörlerimiz bilecek. :)

Görmeyenler olmuştur. Bu konu sayesinde görmeyen alır.

Açılmıyor oyun sıkıntılı aldım ne yaptıysam bir türlü açılmadı çok sıkıntılı oyun. İade etmek zorunda kaldım.

Tuhaf ama korsan sürümü daha stabil çalışıyor bu oyunun sadece çözünürlülük problemi vardı onu da bir eklenti indirerek çözüyorsun.

Tuhaf ama korsan sürümü daha stabil çalışıyor bu oyunun sadece çözünürlülük problemi vardı onu da bir eklenti indirerek çözüyorsun.

Sadece o olsa iyi oyun hiç açılmıyor siyah ekran geliyor ilerlemiyor ya da oyunu başlattığın zaman siyah ekran oluyor aynısı Outlast'da da yaşadım Windows 11 ile mi alakalı Outlast onu anlamadım ama Prototype'in Steam sürümü sıkıntılı Rockstar oyunları gibi.

Sadece o olsa iyi oyun hiç açılmıyor siyah ekran geliyor ilerlemiyor ya da oyunu başlattığın zaman siyah ekran oluyor aynısı Outlast'da da yaşadım Windows 11 ile mi alakalı Outlast onu anlamadım ama Prototype'in Steam sürümü sıkıntılı Rockstar oyunları gibi.

Korsan sürümde ve Windows 11'de ben bu oyunu oynamıştım bilmiyorum. Steam sürümü kaynaklıdır problem.

Korsan sürümde ve Windows 11'de ben bu oyunu oynamıştım bilmiyorum. Steam sürümü kaynaklıdır problem.
Yarın oynayacağım ve sorun yaşamak istemiyorum. O yüzden nasıl çözdüğünüzü anlatır mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı