Çözüldü Prototype 2 açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nyksroy

Hectopat
Daha fazla  
Ekran görüntüsü 2022-10-27 082153.png

"Yine de oyna" desem de tekrar aynı sorun oluyor ve tekrar aynı seçeneği seçsem de oyun yine de açılmıyor. Oyunun "özellikler" kısmından Steam Cloud'u kapattım tekrar açılmadı ve bu sefer herhangi bir hata da vermedi, direkt başlamadan kapandı. Oyunun klasöründen de oyunu açmayı denedim aynı şey oldu. Steam'ı tekrar tekrar yeniden başlattım değişen bir şey olmadı. "oyun başlatılıyor" diyor sonra kendi kendine duruyor ardından tekrar kendi kendine başlatmaya çalışıyor. Ayrıca dosya doğrulaması da yaptım değişen bir şey olmadı.

Buna ek olarak bir metin belgesine start /affinity ff C:\"program files (x86)"\Steam\steam.exe yazıp .bat olarak değiştirdim ancak sadece ilk prototype oyunun çalışmasını sağladı.
Bir not daha: Steam kendi kendine bir süre sonra ben oyunu "durdur" dememe rağmen prototype oyununu açmaya çalışıyor fakat yine de açamıyor.

Konu artık "prototype 2 Steam başlatamıyor" oldu :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows 11 bile DX 9 destekliyor. Rapor alır mısınız?

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Steam'den aldığım oyunu iade ettim çünkü Steam kafasına göre oyunu kaldırdıktan sonra bile tıpkı yüklüyken açmaya çalıştığı gibi bu sefer de yüklemeye çalıştı. Ben de sonunda crack olarak yükledim. Bu sefer oyun açıldı en azından :D. İnsan arabirim cihazları ile uğraştım biraz girişe kadar gelebildim ama "New Game" deyip oyuna başladıktan ve son sinematikte kuşların tepemizden uçtuğu kısmı gördükten sonra oyun kapanıyor. Ryzen Master ile SMT kapalı.

Güncelleme: Bütün kullanıcı denetim aygırları kapalı ve oyun düzgün çalışıyor.
Son düzenleme:
Recep Bey, Benim R5 5600X. İşlemciyle alakalı bir durum mu var bu oyunda?
Evet, oyun çok fazla çekirdek sayısı varsa açılmayabiliyor. SMT kapatıp dener misiniz BIOS'tan?

Güncelleme: BIOS'a girmeye gerek yok:

1666861004395.png

Son düzenleme:
Evet, oyun çok fazla çekirdek sayısı varsa açılmayabiliyor. SMT kapatıp dener misiniz BIOS'tan?

Güncelleme: BIOS'a girmeye gerek yok:

Eki Görüntüle 1554908
SMT kapadım kaydettim yine olmadı. Steam tekrar tekrar çalıştırmaya çalışıyor oyunu.

Güncelleme: Oyunu her başlatmaya çalıştıktan sonra "dosyaları doğrula" diyorum ve her seferinde bir dosya doğrulanamıyor yeniden indiriliyor.

SMT kapadım kaydettim yine olmadı. Steam tekrar tekrar çalıştırmaya çalışıyor oyunu.

Güncelleme: Oyunu her başlatmaya çalıştıktan sonra "dosyaları doğrula" diyorum ve her seferinde bir dosya doğrulanamıyor yeniden indiriliyor.
Oyunun readme dosyasında:

"Oyunun çalışabilmesi için Windows Vista ve Windows 7 kullanıcılarının oyun diskinde bulunan DirectX 9.0c güncellemesini yüklemeleri gerekir. DirectX 10 veya 11 kurulu olsa bile bu gereklidir." yazıyor. Windows 10 işletim sistemini kullanıyorum, DirectX 9 desteklemiyor diye biliyorum. Kafam karıştı.

Son düzenleme:
Windows 10 işletim sistemini kullanıyorum, DirectX 9 desteklemiyor diye biliyorum.

İlgilendiğiniz için teşekkür ederim. Steam'den aldığım oyunu iade ettim çünkü Steam kafasına göre oyunu kaldırdıktan sonra bile tıpkı yüklüyken açmaya çalıştığı gibi bu sefer de yüklemeye çalıştı. Ben de sonunda crack olarak yükledim. Bu sefer oyun açıldı en azından :D. İnsan arabirim cihazları ile uğraştım biraz girişe kadar gelebildim ama "New Game" deyip oyuna başladıktan ve son sinematikte kuşların tepemizden uçtuğu kısmı gördükten sonra oyun kapanıyor. Ryzen Master ile SMT kapalı.

Güncelleme: Bütün kullanıcı denetim aygırları kapalı ve oyun düzgün çalışıyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı