Prototype 2 FPS Düşmesi Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Real_Abdullah

Hectopat
Daha fazla  
MERHABA Recep Bey. Ben Abdullah KARAVELİ. Bennim de bu konuda sorunum var. Activision yazısından sonra çok yavaşlıyordu. Adobe photoshop CS6'yı yükledim düzeldi galiba ama şimdi de oyunu oynuyorum bir kaç dakika sonra 25 FPS'den 5 FPS'ye düşüyor. Grafik ayarlarına giriyorum herhangi bir şeyi kapatıyım yada açayım düzeliyor. Bir kaç dakika yine sonra açıyorum yada kapatıyorum bir şeyi düzeliyor. Bıkktım bundan. Yapabileceğim bir çözüm önerin.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Real_Abdullah Yeni bir konu açın ve sorununuzu düzenli bir şekilde kurallara uyarak anlatın. 3 yıllık konuya mesaj atmaya hiç gerek yok.

KB görememişim daha yeni girdim hesaba.

Bu arada yeni konu nasıl açılıyor?

Oyun indirdim sorunlarım var burda sorun çözülmüyor mu ?

Burada ne yapılıyor yani oyunu orjinal almış olsam bu siteye hayatta girmem.

Bütün sorularınızı Technopat Sosyal adresinde cevaplamaya hazırız. Böyle yazıyor facede.

Abdullah Bey korsan sürüme destek vermiyoruz bunu belirteyim. Sorununuz ısınma ile ilgili. Oyunda bir süre oynadıktan sonra bileşenler ısınıyor. Aşırı ısınan bileşen soğukken verdiği performansı veremiyor. Sistem kapanmasın diye kendini frenliyor. Bu da oyunun yavaşlamasına neden oluyor. Kasayı açıp hem ekran kartı hem de işlemci tozunu temizleyeceksiniz iyice. Bilmiyorsanız bir bilgisayarcıya yaptırın. Termal macunu da yenilemesini söyleyin.

Konu kapanmıştır. Oyunu buradan satın alabilirsiniz:

Prototype 2 on Steam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı