Çözüldü Prototype application load error hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Barisvedoc

Hectopat
Yer
İnegöl/Bursa
Daha fazla  
Meslek
Güvenlik Görevlisi
1630098432941.png

Oyuna mod kurmak istedim texmod üzerinden, ama böyle bir hata alıyorum.
Steam kütüphaneden girince açılıyor ama dosya konumunda ki .exe dosyasından açılmıyor. Mod programı da .exe dosyası üzerinden çalıştırdığı için kuramadım. Yardımcı olabilecek var mı?
İşlemcim: Intel Core i5 3470 3.20GHz
Ekran kartım: AMD Radeon RX 550 4 GB.
1630098432941.png

Oyuna mod kurmak istedim texmod üzerinden, ama böyle bir hata alıyorum.
Steam kütüphaneden girince açılıyor ama dosya konumunda ki .exe dosyasından açılmıyor. Mod programı da .exe dosyası üzerinden çalıştırdığı için kuramadım. Yardımcı olabilecek var mı?
İşlemcim: Intel Core i5 3470 3.20GHz
Ekran kartım: AMD Radeon RX 550 4 GB.
Çözümü buldum.
Kullanmak istediğiniz .tpf dosyasını Prototip dizininize kopyalayın Prototipf.exe'yi !prototypef.exe olarak yeniden adlandırın Ayrıca prototipenginef.dll dosyasını kopyalayıp yapıştırın ve kopyasını !prototypeenginef.dll olarak yeniden adlandırın Texmod.exe'yi Prototype dizinine kopyalayın ve prototipf.exe olarak yeniden adlandırın Prototipi Steam üzerinden çalıştırın. Hedef Uygulamaya tıklayın ve !prototypef.exe dosyasını seçin TexMod Ekranının ortasındaki Klasör Simgesine tıklayın ve Gözat'ı seçin. Kullanmak istediğiniz .tpf dosyasını seçin Ve sonra Çalıştır'a tıklayın Artık her şey yolunda gitmeli, iyi şanslar ve iyi eğlenceler ツ

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı