Prototype kapanma sorunu

lalik

Hectopat
Katılım
6 Haziran 2018
Mesajlar
174
Herkese iyi günler. 5 ay önce Steam'den indirimde iken Prototype oyununu almıştım. Oyunu yükledim ve oyuna sorunsuz bir şekilde girdim. Ancak oyun başlamadan önce yükleme ekranında oyun kendi kendini kapattı. Oyunu ne zaman açsam yükleme ekranında daha ilk cümle tamamlanmadan yazı imleci kastı ve oyun kendi kendini (hata vermeden) kapattı. O günden sonra düne kadar oyuna hiç girmemiştim. Ve dün oyunu silip baştan yükledim. Yine aynı hatayı aldım. İnternette küçük bir araştırma yaptım. Bu sorunla karşılaşanlar var ancak bir çözüm yolu bulamadım. Sonrasında Process Monitor raporunu aldım. Sizden ricam bu raporu inceleyip hatayı düzeltmemde bana yardımcı olur musunuz?

Rapor: Logfile.rar

Şimdiden teşekkür ederim.
 
Ben de bu sorunu yaşıyordum. Çözümü var. Steam forumlarından bulmuştum.
Bu linkteki rar dosyasını indir ve içindeki bat dosyasını çıkar. Bat dosyasını sağ tıklayarak düzenleye tıkla. Not defteri açıldıktan sonra orada benim oyunumun yüklü olduğu yer var onu sil kendi oyununu yüklediğin yeri yaz, kaydet. Bat dosyasını çalıştırırken Steam kapalı olsun. Aksi takdirde çalışmaz. Bat dosyasını yönetici olarak başlat.

Not : Sorun çıkarsa ya da yapamayacak olursan Steam'dan ekleyebilirsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu sorunu yaşıyordum. Çözümü var. Steam forumlarından bulmuştum.
Bu linkteki rar dosyasını indir ve içindeki bat dosyasını çıkar. Bat dosyasını sağ tıklayarak düzenleye tıkla. Not defteri açıldıktan sonra orada benim oyunumun yüklü olduğu yer var onu sil kendi oyununu yüklediğin yeri yaz, kaydet. Bat dosyasını çalıştırırken steam kapalı olsun. Aksi takdirde çalışmaz. Bat dosyasını yönetici olarak başlat.

Not : Sorun çıkarsa yada yapamayacak olursan Steam'dan ekleyebilirsin.
"Application load error 5:0000065434" diye bir "Steam Error" hatası verdi. Ama dediğin gibi steam'i kapatmıştım. Acaba başka bir şeyi mi yanlış yaptım?
 
C:\Users\Farley Turner\Documents\Prototype\
Bu klasör altındaki her şeyi silin ve Steam'den oyuna sağ tıklayıp Özellikler deyin. Güncellemeler sekmesinde Steam Cloud aktif ise tiki kaldırın.

Sistemsel bir sıkıntı göremedim.
 

Geri
Yukarı