Prototype zam!

Bir Black Ops oyunu olmuş 1.500 TL, 5 günlük yevmiyesini fosil oyuna verenin akıl sağlığından şüphe ederim.

2003'te çıkan ilk Call of Duty bile 600 TL korsan olmasında ne olsun.

Bir Black Ops oyunu olmuş 1.500 TL, 5 günlük yevmiyesini fosil oyuna verenin akıl sağlığından şüphe ederim.

Hocam iPhone 15'e para veren enayiler var bunu mu alamayacak?

Ne zaman zamanlandı bilmiyorum ama bu fiyat ne? Yillardir internet kafede oynadığımız oyunun fiyatı 😀 bir gün oynarım diye 30 liraya mi ne almıştım belki daha ucuz.

Eki Görüntüle 1986926

Bu oyunun 1. si benim PC de açılmıyor RDR2 oynadığım PC de oyunu açamıyorum oyundan atıyor çok komik bir durum :D [asla bu fiyat etmez 2 oyun da]

iPhone artık yatırım amaçlı alınan bir cihaz oldu. 😂
Bugün 30 kağıtsa seneye maaş zamlarından sonra rahat 40 kağıt olur.

Korkunç fiyatlar bunlar.

Aklıma gelen şey şu oluyor eğer olurda ekonomi bir gün bir anda düzelmeye başlarsa (çok zor ama bir ihtimal) bu fiyatların düzeldiği zaman ne olur acaba Türkiye'de buna şahit olacak ilk nesil olabiliriz inşallah yakında bu olur.

Aklıma gelen şey şu oluyor eğer olurda ekonomi bir gün bir anda düzelmeye başlarsa (çok zor ama bir ihtimal) bu fiyatların düzeldiği zaman ne olur acaba Türkiye'de buna şahit olacak ilk nesil olabiliriz inşallah yakında bu olur.
Dünya genelinde kişi başına düşen kaynak miktarı azaldı, bizim kuşak için ev ve araba alma eylemi bile hayal olacak ve hatta hayal oldu bile.
Tek sorun enflasyon değil yani.

Dünya genelinde kişi başına düşen kaynak miktarı azaldı, bizim kuşak için ev ve araba alma eylemi bile hayal olacak ve hatta hayal oldu bile.
Tek sorun enflasyon değil yani.

Bir anarşi gecesi akar o zaman hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı