Çözüldü ProxySettingsPerUser ayarı sürekli "0" oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zfr3647

Centipat
Katılım
7 Mart 2021
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
ProxySettingsPerUser-0 oluyor. Bilgisayarı her yeniden başlatmamda 1 yapmazsam bağlantınız özel değil hatası veriyor tüm tarayıcılar. İnternetten çözümlere baktım, sadece Regedit'ten ProxySettingsPerUser bulup değeri 1 yapmam sorunu çözdü. O da her yeniden başlatmada gidiyor. Anlamadım. Yardımcı olur musunuz?
@Recep Baltaş abi müsait olduğun bir zamanda yardımcı olabilir misin?
Yanlış resim yüklemişim özür dilerim

Screenshot_5.png
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    162,6 KB · Görüntüleme: 244
Son düzenleme:
Aynı sorun bende de var. Her açılışta yapmak zorunda kalıyorum. Çözüm bulabildiyseniz benimle de paylaşırsanız sevinirim.
 
Çözen var mı? Aynı sorunu yaşıyorum. Bilgisayarı her açtığımda Regedit'e girmek zorundayım, gına geldi artık.

Bende enteresan bir şekilde bazen oluyor bazen olmuyor. Muhtemelen bir aplikasyon ya da program çalıştığında değeri sıfırlıyor. Ama hangisi yapıyor bulamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende sorun çözüldü. Tek yaptığım şey Malwarebytes adlı virüs programını indirdim ve tarama yaptım. 16 adet sorun buldu. Onları temizleyince sorun düzeldi.

Dün tesadüf eseri bilgisayarıma bulaşan zararlı yazılımı kaldırma amaçlı yükledim, bende de düzeldi. Yine de çok teşekkür ederim.

Bende enteresan bir şekilde bazen oluyor bazen olmuyor. Muhtemelen bir aplikasyon ya da program çalıştığında değeri sıfırlıyor. Ama hangisi yapıyor bulamadım.

Sorun çözüldü yorumları okur musun?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aylardır aynı sorunu yaşıyordum, her açışta elle düzeltiyordum. Nedense Malwarebytes'a taratmak aklıma gelmemişti, bilgisayarımda olmasına rağmen. Tarattım 20 tane tehlike çıktı. Baştan başlatınca şu anlık düzeldi gibi. Teşekkürler.
 

Geri
Yukarı