V Vlussy Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 178 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2022 #11 462002 dedi: Mausu aşağı kaydırınca yukarı mı çıkıyor? Öyleyse fare ayarlarında düzeltilebiliyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet öyle oluyor.
462002 dedi: Mausu aşağı kaydırınca yukarı mı çıkıyor? Öyleyse fare ayarlarında düzeltilebiliyordu sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet öyle oluyor.
4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 4 Kasım 2022 #12 Vlussy dedi: Evet öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Fare ayarlarından ters hareket diye bir şey olması lazımdı oraya bir bakın.
Vlussy dedi: Evet öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Fare ayarlarından ters hareket diye bir şey olması lazımdı oraya bir bakın.
mustafa003535 Yoctopat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #13 Vlussy dedi: Hayır sadece ters hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... bende de aynısı oluyor nasıl duzeltcegımı bılmıyorum bende lütfen yardımcı olun
Vlussy dedi: Hayır sadece ters hareket ediyor. Genişletmek için tıkla... bende de aynısı oluyor nasıl duzeltcegımı bılmıyorum bende lütfen yardımcı olun
Ege Yücel Zeptopat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2023 #14 viewsize dedi: Şu anda fare toplu halde birkaç hafta önce çekmiş olduğum fotoğrafı atıyorum sökemediğim parça sağ taraftaki kart. Sanırsam ileri ve geri tuşlarına takılıyor farenin altını çeviriyorum ama ileri geri tuşlarını sökebileceğim yeri bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Reis o parçaları nasıl söktüğünü acil anlatır mısın?
viewsize dedi: Şu anda fare toplu halde birkaç hafta önce çekmiş olduğum fotoğrafı atıyorum sökemediğim parça sağ taraftaki kart. Sanırsam ileri ve geri tuşlarına takılıyor farenin altını çeviriyorum ama ileri geri tuşlarını sökebileceğim yeri bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Reis o parçaları nasıl söktüğünü acil anlatır mısın?
Direxorix Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #15 Hocam driver linkleri patlamış eğer yazılımı varsa upload edip paylaşır mısınız?