PRS vs Alberto Sego vs Tutaste

Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm. Yaşım 16 ve 700 TL civarı bütçem var. Bir yazlık fresh bir tane de daha tatlı meyvemsi bir koku olmak üzere 2 tane muadil parfüm almak istiyorum.

PRS, Tutaste ve Alberto Sego'yu bütçeme uyacak markalar olarak gördüm prsye yazdığımda bana invictus Legend ve kirkesini önerdi.
Sizce hangi markadan hangi parfümleri almalıyım? Birden fazla parfüm ve hangi markadan olduğunu önerirseniz sevinirim. Aklım çok karışık hangisi daha kalıcıdır vs bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fresh olarak Acqua di Gio Profumo benim tercihim olurdu muadili olarak Tutaste biraz daha iyi. Kirke fazla meyveli ve benim şahsen sevemediğim bir koku, kokusuna bakmadan almanı çok tavsiye etmiyorum ama yine de genel olarak beğeniliyor, PRS'nin ise Kirke parfümünü oldukça başarılı yaptığını biliyorum.

Meyveli öneri olarak Aventus önerebilirim ananas notası oldukça baskın bir parfüm, muadili olarak Alberto Sego özel çalışma tercihim olur. Bu zamana kadar kullanıp beğendiğin parfümler varsa daha iyi yardımcı olabilirim.

Ayrıca hafif tatlı ekşi dengesi olan YSL Y EDP benim 4 mevsim tercihim Tutaste versiyonunu kullanıyorum memnunum ancak Alberto Sego'nun çok övüldüğünü gördüm. Y parfümü de seçeneklerin arasında olabilir.

Fresh olarak acqua di gio profumo benim tercihim olurdu muadili olarak tutaste biraz daha iyi. Kirke fazla meyveli ve benim şahsen sevemediğim bir koku, kokusuna bakmadan almanı çok tavsiye etmiyorum ama yine de genel olarak beğeniliyor, Prs'nin ise kirke parfümünü oldukça başarılı yaptığını biliyorum.

Meyveli öneri olarak aventus önerebilirim ananas notası oldukça baskın bir parfüm, muadili olarak Alberto Sego özel çalışma tercihim olur. Bu zamana kadar kullanıp beğendiğin parfümler varsa daha iyi yardımcı olabilirim.

Ayrıca hafif tatlı ekşi dengesi olan ysl y EDP benim 4 mevsim tercihim tutaste versiyonunu kullanıyorum memnunum ancak Alberto Sego'nun çok övüldüğünü gördüm. Y parfümü de seçeneklerin arasında olabilir.

Kirkeyi madden deneme şansım oldu evet biraz tatlı aslında onun yerine god of fire öneriyorlar daha maskülen diye.
Aventusuda madden denedim ama hiç başarılı bulmadım açıkçası çok kalitesiz gelmişti bana ki muhtemelen mad in beceriksizliğidir o
Bir arkadaşımda buram buram deniz kokan sanki sahil kenarında yürüyüşteymişim ama bir yandanda bşraz tatlılığa sahip bir parfüm vardı öyle parfümlerde çok hoşuma gidiyor.

Kirkeyi madden deneme şansım oldu evet biraz tatlı aslında onun yerine god of fire öneriyorlar daha maskülen diye.
Aventusuda madden denedim ama hiç başarılı bulmadım açıkçası çok kalitesiz gelmişti bana ki muhtemelen mad in beceriksizliğidir o
Bir arkadaşımda buram buram deniz kokan sanki sahil kenarında yürüyüşteymişim ama bir yandanda bşraz tatlılığa sahip bir parfüm vardı öyle parfümlerde çok hoşuma gidiyor.
God of fire daha kaliteli bir koku bana göre doğal hissettiren bir mango notası var ancak hangi muadili daha iyi bilmiyorum. Muadil için Berkay Fragrance YouTube kanalına bakabilirsin muadil hakkında çok yardımcı olan videoları var. Deniz kokan parfümler olarak Dolce Gabbana Light Blue, Bvlgari Aqva ve Acqua Di Gio önerebilirim Profumo versiyonu daha iyidir. Bir de beğenirsen Creed Millesime İmperial olabilir koku sanki deniz kenarındaymışsın o tuz kokusu ile bir yerden burnuna kavun kokusu geliyormuş gibi hissettiriyor. PRS, kalite doğallık ve koku yakınlığı olarak bu parfümün bir numarası. Önerdiğim diğer parfümleri de PRS'den veya Tutaste bulduğun yerden alabilirsin PRS biraz daha iyi bu işte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00