X360CE atıp oynarsın.Evde PS2 kolum var, dönüştürücü alıp PC'ye bağlasam FC24'te çalışır mı?
Dez avantajı kolun odun gibi olması.PS 2 kolunun dezavantajı var mı? PS 4-5 kolunda olup da PS 2'de olmayan tuş vs.?
Tuş yok. Sadece titreşim gibi şeyleri kullanamazsın.PS 2 kolunun dezavantajı var mı? PS 4-5 kolunda olup da PS 2'de olmayan tuş vs.?
Orijinal dualshock 2 gayet ele rahat gelen bir kol aslında (malzeme kalitesi olarak). Ds4 ile kıyaslamıyorum tabii ki.X360CE atıp oynarsın.
Dez avantajı kolun odun gibi olması.
Tabii öyle ama DS4 ve DS5'e göre odun, konu sahibi onları sorunca böyle dedim.Orijinal dualshock 2 gayet ele rahat gelen bir kol aslında (malzeme kalitesi olarak). Ds4 ile kıyaslamıyorum tabii ki.
Online Gamepad Test edebileceğin siteler var eğer analog tam olarak yönleri verebiliyorsa hassasiyeti iyiyse hiçbir sorun olmaz. Oyunun akışını engellemez.PS 2 kolunun dezavantajı var mı? PS 4-5 kolunda olup da PS 2'de olmayan tuş vs.?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.