PS 3'ü sanal makine yapmak

PlayStation 3'e Linux kuran tayfa vardı. Onun dışında pek de stabil olmasa bile sanal makine vardı sanırsam PS3 için.

Windows kuramazsın, millattan önceki cell mimarisini destekleyen Linux sistemleri kurulabilir ama fat kasa olması gerekiyor diye biliyorum.

Windows kuramazsın, millattan önceki cell mimarisini destekleyen Linux sistemleri kurulabilir ama fat kasa olması gerekiyor diye biliyorum.

Evet Linux kurabilir. FAT kasa olması bir zorunluluk değil bu arada. Normal kasalara da kuruluyor diye hatırlıyorum.

Evet Linux kurabilir. FAT kasa olması bir zorunluluk değil bu arada. Normal kasalara da kuruluyor diye hatırlıyorum.
15 Nisan'ın aynı zamanda Sony'nin "OtherOS" sınıf eylemi anlaşması için son tarih olması. Sony başlangıçta PS3'ün bir Linux bilgisayarı olabileceğine söz vermişti, ancak bu özelliği 2010'da kaldırdı ve ardından gelen davaları çözmek için şimdi 3.75 milyon dolar ödüyor.

Kaynak: cnet

Bir aralar kurabilenler vardı fakat Windows kurabilseniz bile otomatik olarak çağ öncesi bir sisteme geçmiş olacaksınız. Bu tarz konsolların esas esprisi zaten işletim sistemi.

CFW destekleyen PlayStation 3'lere kurulması gerekiyor. CFW'de OtherOS'u engelleme olayı ortadan kalkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…