PS 4 Jailbreak Sorunu

Oyun olsa ne yazar. Sizce Sony PS3'te yaşadığını yaşar mı tekrar? Ayrıca bu düşünceyi de anlayamıyorum milyarlık cihaz alıyorsun kırdırıyorsun o multimedia aleti oluyor sana atari2600. :) Birde makinanın kırılması sistemin x64 yada x86 olmasıyla alakalı bir şey değil. Sonuçta bu sistemlerde harddisk'e özel bir algoritma ile şifrelenmiş veri yazılıyor. Burada önemli olan mimari'den öte şifrelemede kullanılan algoritma.

Nasıl? Adamın nasıl yaptığına dair bir yazı var. 7 satır falan. Bu işlemleri yapınca;

Şöyle düşündüm doğru mu?

PS4'deki HDD'nin içindeki orijinal oyunu hiçbir işlem yapmadan direk başka bir HDD'ye taşındığında çalışacak. Adamın dediği adımlar yapılırsa olacak şey bu mu yani?
Ayrıca PS4 içindeki HDD PC'ye takıldığında görülüyor mu?

Reckz0r denilen adamın Sony Playstation hesabı ile yaptığı sözde atışmanın fos çıktığını bütün dünya basını biliyor. Bu yüzden bu adamın dediğine güven olmaz. Belli ki dikkat çekme peşinde.

Ayrıca PS4'ü kıran adamın sadece 5 bin takipçisi mi olur Twitter'da? :) Öyle bir durum olsa bütün dünya basını çalkalanırdı bu haberle.

Arkadaşlar O kadar çok kutulu oyun aldımki kitaplığımda yer kalmadı ps3 ü 6 yıl önce 1750 ye aldım oyunlar 2 bin i geçti Ps4 aldım zaten fazla bi oyunu yok 160 tl bir oyunu para vermek istemiyorum 160 tl bi oyuna 1 hafta sonra bitiyor Bide killzone aldıysan 1 hafta bile sürmüyor

Plus için şunu soyleyeyim. Ps4 in verdiği oyunlar şuan pek güzel konsol daha yeni çıktı bu normal. Mesela ps3 için payday 2 veriyor bu ay. Ps4 te bunu gibi olacaktır ama suam sağlam oyun verdiğini soyleyemeyiz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı