PS 4 Oyunlar hangi ayarlarda açılır?

Bu dediklerimin bir örneği sadece yani demem o ki zaman geçtikçe konsola verdiğiniz fiyatla konsoldan daha iyi bir bilgisayar alabileceğinizdir. Tabi ben burada konsolu kötülemiyorum ilerde de tekrar almayı düşünüyorum bütçem olursa. Konsolun tadı farklı oluyor.
Yalan değil yani. 3-4 sene sonra GTX 970 ile bir PS4'e verdiğiniz para eşit olur heralde. Ama 3-4 sene PS4 veya başka bir konsol oynamak varken niye para biriktirirsin ki?

Yalan değil yani. 3-4 sene sonra GTX 970 ile bir PS4'e verdiğiniz para eşit olur heralde. Ama 3-4 sene PS4 veya başka bir konsol oynamak varken niye para biriktirirsin ki?
Hahaha 3-4 sene değil 1- 1.5 sene sonra demek istedim. Tabi siz nasıl konsol kullanıyorsunuz bilmem ama benim kullanımım ile parası çok artar. Siz sanırım bir oyunu çok uzun süre oynayabiliyorsunuz veya çoğunlukla küçük çaplı oyunlar oynuyorsunuz. Fakat ben 2 - 2.5 ayda oyunlardan sıkılıyorum arada bir giriyorum bu da yeni oyun almaya zorluyor ve sevdiğim oyunlarda pahalı olduğu için otomatikman fiyatı çabucak yükseliyor. Siz o kadar az parayla oynayabiliyorsanız helal olsun.

Hahaha 3-4 sene değil 1- 1.5 sene sonra demek istedim. Tabi siz nasıl konsol kullanıyorsunuz bilmem ama benim kullanımım ile parası çok artar. Siz sanırım bir oyunu çok uzun süre oynayabiliyorsunuz veya çoğunlukla küçük çaplı oyunlar oynuyorsunuz. Fakat ben 2 - 2.5 ayda oyunlardan sıkılıyorum arada bir giriyorum bu da yeni oyun almaya zorluyor ve sevdiğim oyunlarda pahalı olduğu için otomatikman fiyatı çabucak yükseliyor. Siz o kadar az parayla oynayabiliyorsanız helal olsun.
Siz ayda 4-5 oyun alıyorsanız 1 sene dayanmayabilir bile. Ben genelde Souls oyunları oynuyorum ve Dark Souls II'yi 250 saate yakın Bloodborne'de ise 70 saate yakın oynama sürem var. Witcher 3'de 120 saat kadar. Yani 3 oyun ile ki Bloodborne'yi hala NG+ ile oynuyorum şimdilik 440 saatim var. Ben 3 oyunla 440 saat harcarken siz 10 oyunla yaparsanız bu süreyi ben 3 senede GTX 970'li sistem toplarım siz 1 senede. Dark Souls II'yi 250 saat oynamak için 1.5 ay verdim mesela. Yani 1.5 ayda 1 oyun aldım sadece. Siz 5-6 oyun alırsanız normal tabi. Siz sıkılıyorsunuzdur. Kişisel şeyler bunlar.

Parası olan alır kardeşim. Parası olmayan almaz. Konsolda paranız varsa alırsınız. Parası olmayıp alamazsan diğerlerinin suçu ne.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz ayda 4-5 oyun alıyorsanız 1 sene dayanmayabilir bile. Ben genelde Souls oyunları oynuyorum ve Dark Souls II'yi 250 saate yakın Bloodborne'de ise 70 saate yakın oynama sürem var. Witcher 3'de 120 saat kadar. Yani 3 oyun ile ki Bloodborne'yi hala NG+ ile oynuyorum şimdilik 440 saatim var. Ben 3 oyunla 440 saat harcarken siz 10 oyunla yaparsanız bu süreyi ben 3 senede GTX 970'li sistem toplarım siz 1 senede. Dark Souls II'yi 250 saat oynamak için 1.5 ay verdim mesela. Yani 1.5 ayda 1 oyun aldım sadece. Siz 5-6 oyun alırsanız normal tabi. Siz sıkılıyorsunuzdur. Kişisel şeyler bunlar.
Hatırladıklarımı buraya yazacağım. Destiny 300 saatden biraz fazla, BF4 180 saat, BF Hardline 80 saaat, Titanfall 80 saat, COD:AW 60 saat, AC:UNİTY 40 saat, Middle-Earth: Shador of Mordor 70 saat, Witcher 3 5 saat, NeverWinter 15 30 saat... Hatırladıklarım bunlar. Ben de az oynamadım oyunları. Ama diğer kişilere göre uzun vadede sıkılıyorum. Ve küçük çaplı oyunları oynayamıyorum.

Ayrıca oyunları sıkıldıkça aldım. Ve parasını hak eden ve en çok beğendiğim oyun Destiny idi oynayabilecek 2-3 kişi daha bulsaydım oyun saatim 600 saatden fazla olacağına eminim. (DLC'ler ve oyunun akıcılığından.) Demem o ki bende sizin kadar oyunlarımı oynadım fakat sizin gibi oynayıp takas yapma şansım yoktu. Destiny hariç bütün oyunlarımı dijital aldığım için. Şu anda bilgisayarda oyun bulmaya çalışıyorum fakat hiçbir oyunu sevmiyorum. Destiny bilgisayara çıksa parası ne olursa olsun alırdım o derece beğendiğim bir oyundu. (Oynayan herkes beğeniyor size de tavsiye ederim fakat arkadaşlarınızla oynamak zorundasınız.)

Kısaca oyunları 30 saat oynayıp atan birisi değilim tabi online olmayan oyunlar dışında. Ve takas yapma şansım olmadığı için de sizin gibi oyna değiştir yapamıyordum. Yeterince açıklayıcı olmuşumdur umarım. Tabi konsola okul dolayısıyla fazla oturamadığım için ve BF Hardline'ı konsolu satmadan 1 ay önce aldığım için oyun saatlerim size göre düşük ve sadece 10 ay boyunca konsolu kullandığım için.

Benim de boş bir konsol oynayıcısı olmadığımı anlamışsınızdır ve bu cevap benim hakkımda düşündüklerinize iyi bir yön vermiştir umarım.

Aynen ben daha ucuz olur diye konsol almıştım daha zararlı çıktım. Ama rahatlık konusunda çok iyi. Battlefield 4 veya hardline konsolda çok rahat MP oynayabiliyordum. Bilgisayara BF4 aldım sırf internet üzerinden MP girildiği için oyunu geri verdim tam bir çile oluyor konsoldan sonra.
Aynen, çok haklısın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı